AK Partili Saygılı’dan Başkan Soyer’e ‘Körfez’ eleştirisi

AK Partili Saygılı’dan Başkan Soyer’e ‘Körfez’ eleştirisi

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Güzelbahçe’den denize girerek körfezde kulaç atmasını "Konak’ta, Bayraklı’da, Karşıyaka’da kulaç sallasaydı; inandırıcı olabilirdi" sözleriyle eleştirdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sosyal medya hesabından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Güzelbahçe sahilinden körfeze girdiği görüntüleri de paylaşım yaparak, Soyer'i eleştirdi.

yeter-ki-hizmete-donsun-variz.webp

Başkan Saygılı şu ifadeleri kullandı; ‘"Başladığı yerde! Peki, gelişme bunun neresinde? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer; yine Güzelbahçe sahilinden denize girip kulaç sallamış, ‘sözümü tuttum’ demiş. İzmirlilerin hafızası ve aklıyla alay eder gibi, ‘sıra iç körfezde’ diye de eklemiş! Anlaşılan; bu zamana kadar, körfezi temizlemek yerine sadece ‘dış körfez- iç körfez’ ayrımını öğrenebilmiş. Vatandaşlarımızın zaten yıllardır denize girdiği dış körfeze sahili olan Güzelbahçe’de değil de; Konak’ta, Bayraklı’da, Karşıyaka’da kulaç sallasaydı; inandırıcı olabilirdi. Seçime 5 ay kala, telaşı artınca ‘nasıl olsa burası İzmir’ diyerek başladığı yerde, bu kez dalmayıp kulaç atarak şov yapmak zorunda kalan Soyer’i anlıyoruz! Ancak; koskoca bir dönemlik görev süresince bir arpa boyu yol alamayışını anlamıyoruz. Cumhuriyet’in 100 yılı yüzme yarışı gibi anlamlı bir etkinlikte, vatandaşlara eşlik etmesini de anlıyoruz. Ancak; bu anlamlı etkinliğe ‘sözümüzü tuttuk, körfezi temizledik’ mavrasını bulaştırmasını anlamıyoruz! Anlaşılan o ki; İzmir’in CHP’li Başkanı Soyer, yıllar yıllar geçse yine aynı yerden denize girecek. Ama İzmir, artık bu filmi yeniden ve yeniden izlemeyecek!"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.