AK Partili Saygılı’dan İzmir Baro Başkanı’nın "Okulda imam görevlendirildi" açıklamasına sert tepki

AK Partili Saygılı’dan İzmir Baro Başkanı’nın "Okulda imam görevlendirildi" açıklamasına sert tepki

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, ‘’Baro; yine asli işini bırakmış, ahlaksızlığın kuyrukçuluğunu yaparken, halkı kin ve düşmanlığa itmeyi görev edinmiştir!’’ dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Baro Başkanı Sefa Yılmaz’ın İzmir okullarına imam görevlendirildiği iddialarının asılsız ve algı yaratma girişimi olduğunu belirtti.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı şu ifadelere yer verdi:

‘’İzmir Barosu; bölüp parçalayana, ‘Yaşa’, birleştirene, ‘Dur’ demeyi sürdürüyor! Toplumsal değerleri alt üst eden LGBT’ye destek verirken; toplumu bir arada tutan adalet, sevgi, saygı, vatan ve millet sevgisi gibi değerleri güçlendiren projeleri yerden yere vurarak prim yapmaya çalışıyor! ‘Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum’ Projesi ile İzmir okullarına imam görevlendirildiği iddiaları asılsızdır ve algı yaratma girişimidir. Baro; yine asli işini bırakmış, ahlaksızlığın kuyrukçuluğunu yaparken, halkı kin ve düşmanlığa itmeyi görev edinmiştir! ÇEDES; Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 81 ilde; Değerler Eğitimi Kulüpleri aracılığı ile öncelikli olarak deprem bölgesindeki illerimize destek sağlamayı; manevi değerlerimizi güçlendirmeyi hedefleyen bir projedir. İzmir Barosu, hadsiz eleştirileriyle konuyu çarpıtmıştır. Sorumluluğu; avukatlık mesleğini geliştirmek ve temsil etmek olan İzmir Barosu Başkanı; toplumun algısında hasar yaratmak suretiyle sözüm ona hak, hukuk, adalet çığırtkanlığı yapmaktadır. Sapkınlığın arkasında durarak aile kurumunu umursamayanların; bu eleştirileri hükümsüzdür!’’

ekran-alintisi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.