AK Partili Şengül: Atatürk, hepimizi birleştiren ortak değerimizdir

AK Partili Şengül: Atatürk, hepimizi birleştiren ortak değerimizdir

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel bir film hazırlayarak milyonlarca kişiye ulaşan AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım'ı da unutmadı.

Yaklaşık 1 aylık çalışma neticesinde, gönüllü vatandaşlardan oluşan ekiple 10 Kasım’ı konu edinen bir film hayata geçirildi. “Atatürk hepimizin” etiketi (hanstag) ile bu sabah (Cuma) itibariyle sosyal medyadaki resmi hesaplardan servis edilen film, ilk andan itibaren büyük ilgi gördü.

Filmin çekimleri İzmir’in Alsancak, Konak, Bayraklı, Kadifekale ve Asansör bölgesi gibi sembol noktalarında gerçekleştirildi. Filmde 15 Temmuz hain darbe girişimine de dikkat çekilirken, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesindeki “Dahili ve harici bedhahların olacaktır” sözüne de atıfta bulunuldu.  Ayrıca simülasyon ile İzmir’deki yüksek katlı binalar Atatürk resmi ve Türk bayrağı ile kaplanırken, Atatürk’ün silüeti de denize yansıtıldı. Filmde, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka’daki kabrine giderek dua ettiği ve mezara çiçek bıraktığı anların görüntülerine de yer verildi.

unnamed-436.jpg

"ATATÜRK DE CUMHURİYET DE BİZİM"

Atatürk’ü saygı ve minnetle andıklarını söyleyen İl Başkanı Şengül, 10 Kasım için akıllarda kalacak ve herkesi etkileyecek bir film hazırladıklarını söyledi. Filmi yayınlamadan önce teşkilat ile paylaştıklarını ve onların görüşlerini de aldıklarını vurgulayan Şengül, “Atatürk ve Cumhuriyet, Türk milletinin ortak değeridir. Bu değerlerimizin sonuna kadar arkasında durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Atatürk’ün işaret ettiği gibi muasır medeniyet seviyesine doğru hızla ilerleyerek, güçlü bir Türkiye hedefine hep birlikte ulaşacağız. Farklı siyasi görüşe, yaşam tarzına sahip olabiliriz. Başka partilere de oy verebiliriz. Ama hepimizin ortak kaygısı, Türkiye’nin geleceği olmalıdır. Bizim başka bir ülkemiz, başka bir vatanımız yok. Atatürk de Cumhuriyet de bizim. Atatürk ayrıştırıcı değil, hepimizi birleştiren ortak bir değerimizdir ” dedi. 

unnamed-(2)-286.jpg

"SLOGANLA DEĞİL, PROJELERLE LAYIK OLACAĞIZ"

Başkan Şengül, şöyle devam etti: “Ülkemizin son dönemde yaşadığı badireler, maruz kaldığı iç ve dış odaklı saldırılar, beraberliğimizden asla taviz vermemiz gerektiğini bize gösteriyor. Atatürk’ün ‘dahili ve harici bedhahların olacaktır’ sözünün ne derece doğru olduğunu bizzat yaşayacak görüyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişimi ve dış odaklı ekonomik saldırılar, bunların en güzel örneği. AK Parti olarak, bir kişiyi bile ötekileştirmeden bir kişiyi bile dışarıda bırakmadan ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Atatürk’e sloganla değil, çalışarak ve projeler üreterek layık olacağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.