AK Partili Şengül, "Türkiye yüz yılın seçimini yaptı!"

AK Partili Şengül, "Türkiye yüz yılın seçimini yaptı!"

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın net bir sonuçla yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesini ve AK Parti’nin seçim zaferi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın net bir zaferle çıktığı, AK Parti ve Cumhur İttifakının da meclis çoğunluğunu elde ettiği 24 Haziran seçimlerini değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, halkımızın yüz yıllık bir seçim yaptığını söyledi. Başkan Aydın Şengül, “Teşekkürler İzmir, teşekkürler Türkiye… Biz her zaman halkımıza güvendik, halkımızın ferasetine, her zaman en doğru kararı vereceğine inandık. Halkımız o güvenimizi boşa çıkarmadı.

ÜST AKLIN OYUNUNA GELMEDİ

Üst aklın Recep Tayyip Erdoğan için ve AK Parti için ‘tamam’ demesine rağmen, halkımız ‘hayır Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti ile devam’ demiştir. Çünkü halkımız şunu biliyordu; bu gelecek 5 yılın seçimi değil, gelecek yüz yılın seçimiydi. Halkımız da gelecek yüz yılın seçimini yaparak, Türkiye'nin yoluna özgür ve bağımsız olarak devam etmek istediğini, artık kimseden emir almak istemediğini yüksek sesle dile getirdi. Biz de halkımıza mahcup olmamak için Reisimizin, partimizin izinde canla başla koşturmaya devam edeceğiz. Herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.