AK Partili Sürekli: Halk, cevabını sandıkta verecek

AK Partili Sürekli: Halk, cevabını sandıkta verecek

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, çalışmaları kapsamında Menemen'de yoğun bir programa imza attı.

Menemen ilçesindeki programlarına Cumhuriyet Meydanı’nda teşkilat buluşmasıyla başlayan AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, ilçede adeta ayak basmadık yer bırakmadı.

unnamed-15.jpg

AK Kadrolar ve AK Parti’ye gönül veren İzmirlilerle 14 Mayıs’ta tarihi bir zafere imza atacaklarını kaydeden Sürekli, “Bu zaferin heyecanını, coşkusunu ve ayak seslerini sokaklarda, alanlarda görmemek mümkün değil. Birileri rahatsız oluyor belki ama bir de gerçek var elbette. Sosyal medya üzerinden binlerce lira harcayarak sokağa çıkmadan göz boyamaya çalışanlara en güzel cevabı Gündoğdu Meydanı’nda İzmirliler verdi. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta da sandıklarda muhteşem bir cevap daha verilecek. AK Parti’mizi yine birlikte 1. Parti yapacak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. Vatandaşlarımız hizmet üretenle üretmeyeni net bir şekilde ayırt ediyor ve bunu da sahada gözler önüne seriyor” diye konuştu.

unnamed-13.jpg

BALIKÇILARLA BULUŞTU

Menemen’de yakınlarını kaybeden Azgın ve Karakaş ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Sürekli daha sonra Maltepe Mahallesine geçti. Burada esnafları ziyaret edip mahalleli ile hemhal olan AK Partili Sürekli ardından Menemen Su Ürünleri Kooperatifi Balıkçı Barınakları’nda balıkçılarla bir araya geldi. Balıkçıların talep ve önerilerini dinleyen ve ekmek teknelerine de konuk olan Sürekli, Kesik, Musabey ve Çavuş mahallelerine ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde AK Parti hükümetlerinin yatırımlarını da aktaran Sürekli, “21 yıl boyunca AK Parti hükümetlerimiz güzel İzmir’imize yatırımlarla geldi. Şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda gereken yatırımları bir bir yaptı. 14 Mayıs’tan sonra da bu yatırımlar hız kesmeden devam edecek. AK Parti'miz ile ülkemizi hep daha da ileriye taşımanın gayretiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Esnaflarımıza ve her yaştan hemşehrilerimize samimi ve içten sohbetlerinden, güler yüzlü karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hedefimiz milletimizle olan gönül bağımızı Türkiye Yüzyılı’na taşımak. Bunu tüm İzmirli hemşehrilerimizle kader birliği yaparak başaracağız” dedi.

unnamed-16.jpg

ROMANLARDAN YOĞUN İLGİ

Programına gece de devam eden AK Partili Sürekli, Kazımpaşa mahallesinde yaşayan Roman vatandaşlarla bir araya geldi. “Roman kardeşlerimizle her zaman olduğu gibi tek yüreğiz” diyen Sürekli, kendisini büyük coşkuyla karşılayan mahalleliye hitabında Romanların bütün haklarının savunucusu ve taleplerinin de takipçisi olacağı sözünü vererek, ilgi ve destekleri için kendilerine teşekkür etti. Yoğun Menemen programını İsmet İnönü mahallesinde noktalayan Sürekli, burada mahalleli ve kanaat önderleriyle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunup, “Kararlıyız; girmedik gönül, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Güzel İzmir’imizde ayak basmadık yer bırakmadık, herkesi dinliyor, taleplerine çözümler üretiyoruz. Milletimize hizmetkar olmak üzere çıktığımız bu yolda, bizleri yoğun bir ilgiyle karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.