AK Partili Sürekli'den Bakan Soylu'ya destek!

AK Partili Sürekli'den Bakan Soylu'ya destek!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dair yaptığı açıklamalara destek verdi.

Medya Ege- Ekrem İmamoğlu'na 'Terörün destekcilerine, ayağına, maşasına sarılarak demokrasi havariliği yapıyorsa; bakanımızın bu ikazını hak etmiştir' diyen AK Partili Sürekli, "Birlik ve beraberliği hedef alarak; bu vatanı parçalamaya ve hatta "pejmurde" etmeye çalışanları ve onlara arka çıkanları herkesten önce milletimiz "pejmurde" etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti böyle bir mücadelenin ürünüdür" açıklamasını yaptı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları belirtti;

"Aziz Vatanımızın bekası uğruna 40 yılı aşkın süredir, hain terör örgütü ile şanlı bir mücadele yürütmekteyiz. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun yönetiminde ki kahraman güvenlik güçlerimiz ve güvenlik bürokrasisi bu hain örgüte karşı en kararlı ve sonuç odaklı mücadeleyi yürütmektedir.

İşi, İstanbul'un sorunlarını çözmek olan belediye başkanı İmamoğlu, terörün destekcilerine, ayağına, maşasına sarılarak demokrasi havariliği yapıyorsa; bakanımızın bu ikazını hak etmiştir. Birlik ve beraberliği hedef alarak; bu vatanı parçalamaya ve hatta "pejmurde" etmeye çalışanları ve onlara arka çıkanları herkesten önce milletimiz "pejmurde" etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti böyle bir mücadelenin ürünüdür.

İzmirli olmak; bir kuruluş ve kurtuluşun lider ruhunu taşımak; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde olmak da terör ve destekçilerine karşı durmayı gerektirir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.