AK Partili Sürekli'den Başkan Soyer'e tepki

AK Partili Sürekli'den Başkan Soyer'e tepki

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kendisini şehrin otoritesi ilan etmekle eleştirdi.

Medya Ege- AK Partili Kerem Ali Sürekli, Başkan Soyer'i sert bir dille eleştirdi. Başkan Sürekli resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Başkan Sürekli yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer; kendisini şehrin tek otoritesi ilan etmişler! Ancak; bu sorumluluk büyüktür, yükü ağırdır, çok çalışmayı ve ayrımsız kucaklamayı gerektirir. Her şeyden önce üretmeyi; yerli ve milli bir yaklaşımı gerektirir.

Oysa kendileri; daha yaptığı zamlara, sattığı mallara açıklama getiremez, elle tutulur bir iş yapamazken; her fırsatta İzmir’i ve tarihini kutuplaştıracak söylemlere imza atmaya devam ediyor. Ülkeyi yakan bölücü terör örgütünü kınamaktan kaçıyor; Homeros’u atası ilan ediyor(!)

İzmir’imizin tarihi gerçeklerini hiç kimse yok sayamaz! Ama, tek bir medeniyete, zihniyete ve etnik kökene de sığdıramaz! Piri Reis'ler, Umur Bey'ler, Hasan Tahsin'ler ve daha nice değeri görmezden gelemez!

Bu kentin tarihini bütün olarak ele almadıkça; bir mozaik olduğunu, insan ve kültür zenginliğini yok saydıkça bütün İzmir’in başkanı olması da mümkün görünmüyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.