AK Partili Sürekli'den CHP'ye tepki!

AK Partili Sürekli'den CHP'ye tepki!

AK Partili Sürekli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada CHP'yi eleştirdi, AK Parti İzmir Milletvekili Kaya’ya sahip çıktı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  AK Partili Sürekli,  AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile CHP'li bazı isimler arasında yapılan polemik üzerinden Kaya'ya sahip çıktı. Başkan Sürekli üslup konusuna dikkat çekti.

Sürekli açıklamasında şunları söyledi:

"Salgınla mücadele sürecinde, artan bir tansiyonla,çatışmaktan beslenen, yalan rüzgârına kapılmış bir ana muhalefetle karşı karşıyayız.Neredeyse tümü asılsız iddia ve iftiralarla dolu söylemleriyle yeri göğü inletiyorlar. Artık anlıyoruz ki amaçları;‘başarıyı itibarsızlaştırmak.’

Daha da vahimi; kendi içlerinde tutarsızlığı göze alacak kadar yalana bel bağlamaları.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un meskenine siyasi röntgencilik yapmak suretiyle tacizde bulunan ilçe başkanları bunu itiraf ederken, genel başkanları yalanında ısrar ediyor.

Aynı trajedi, şehir hastaneleri için de yaşandı. Önce ‘vizyonsuz ve öngörüsüz’ dediler, sonra inkar ederek kendilerini yalanladılar. Salgınla mücadelede dünyanın lider saydığı; pek çok ülkeye destek sağlayan bir ülkeyiz, ama ana muhalefeti bir türlü mutlu edemiyoruz.

Öyle ki; böyle hassas bir dönemde, siyasi menfaat uğruna sergiledikleri bu akıl almaz muhalefet anlayışlarında; Milletvekilimiz Sayın Atilla Kaya’ya yakışıksız benzetmeler yapacak kadar ileri gidebiliyorlar. Bunu, ne siyaset ahlakı ne de dili açısından kabul etmek mümkün değil.

Dünya görüyor, Milletimiz takdir ediyor! Sağlık alanındaki planlamalarımız, çalışanların şartları dahil; aksamadan işliyor. İşsizimizden esnafımıza ve çiftçimize kadar şu ana kadar 200 Milyar TL destek yapıldı. 4.4 Milyon ihtiyaçlı aileye 1.000 TL yardım da bulunuldu daha da bulunulacak.

Kim ne derse desin; tünelin ucundaki ışık göründü. Onlar bizimle savaşırken, biz virüsle savaştık. Büyük yol aldık ve başaracağız. Vaka artışımız ivme kaybetti, iyileşen hasta sayımızda ciddi bir artış var. Gelinen nokta, hassasiyet istiyor. Unutmamak gerekir ki; hepimiz aynı gemideyiz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.