AK Partili Sürekli'den Kılıçdaroğlu’na tepki!

AK Partili Sürekli'den Kılıçdaroğlu’na tepki!

CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kullandığı “ Sözde Cumhurbaşkanı” ifadesine bir tepki de İzmir’den geldi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Sözde Cumhurbaşkanı” diyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’na bir tepki de AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den geldi. AK Partili Sürekli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun demokratik gerçeklikten yoksun olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

Genel başkanlık koltuğuna hangi şartlarda, nasıl oturduğunu unutan Kemal Kılıçdaroğlu; milletimizin güven ve onayı ile girdiği her  sandıktan çıkan Cumhurbaşkanımıza ‘Sözde Cumhurbaşkanı’ diyerek; bu demokratik gerçekliğe ve hukuka sığmayan kompleksini kusmuştur. Ana muhalefet lideri, bu ifadesiyle “Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Milletindir” ilkesini ihlal ve inkâr etmiştir. Asıl niyetini ortaya koymuştur. Sadece Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a değil; milletin iradesine saygısızlık etmiştir ve derhal özür dilemelidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.