Ak Partili Sürekli'den ulaşım isyanı!

Ak Partili Sürekli'den ulaşım isyanı!

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli İzmir'deki ulaşımda yaşanan son gelişmelere dikkat çekerek CHP'nin siyasi ayrımcılık yaptığın vurguladı.

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli metro, otobüs , tramvay duraklarınaki kalabalıpa dikkat çekti. Sürekli resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Sürekli açıklamalarında şu cümlelere yer verdi;

"Bir yerel idarenin sorumlu olduğu üç ana temel hizmet vardır. Su, ulaşım ve temizlik Bugün yaşadığımız salgın tehlikesi açısından üçü de vahim sonuçlar doğurabilecek kadar önemlidir. Arife tarif gerekmez belki ama ortadaki tablo nedeni ile  zorunda kaldık.

Metro, otobüs , tramvay duraklarına bakıldığında; şovların arkasında iç çekerek ağlayan bir İzmir görüyoruz. Sanki, koronavirüsle masaya oturup anlaşma yapmışlar! Ulaşım planlamasını da çayıra bırakmışlar, Mevlam İzmirli’yi kayırsın diye bekliyorlar. Bu nasıl bir rahatlıktır.

ev0pvuqwoaqz75f.jpg

O da yetmiyor! Birbirlerini alkışladıkları, buram buram reklam kokan kampanyalarında da sadece birbirleri ile dayanıştıklarını görüyoruz. Ancak CHP üyesiyseniz yardımlarına mazhar oluyorsunuz! Yani, an itibari ile siyasi fırsatçılıklarına, siyasi ayrımcılık da eklenmiştir!

Sağır Sultan duyduktan sonra akılları başlarına gelip, belki de çağrımıza uyarak devreye soktukları maske matik uygulamalarına nihayet derken; CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nden başta ulaşım olmak üzere sorumlu olduğu temel hizmetlere de el atmasını bekliyoruz."18d0c975-e665-40cb-84da-8fd1e1edd4c2-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.