AK Parti'li Ümit Avcı: “Seferihisar'ı havalimanına bağlayarak hep birlikte kazanacağız”

AK Parti'li Ümit Avcı: “Seferihisar'ı havalimanına bağlayarak hep birlikte kazanacağız”

Medya Ege TV'de ekranlarında canlı olarak yayınlanan, Gazeteci Yazar Ali Eyce'nin hazırlayıp, sunduğu 'Siyaset Gündemi' programın konuğu AK Parti Seferihisar Belediye Başkan aday adayı Ümit Avcı oldu.

 

Başkan aday adayı Avcı,  Seferihisar'ın sakin bir şehir olarak, son 10 yılını yatırımlar, altyapı ve gelişme anlamında çok ama çok kötü geçirdiğini belirterek, "Seferihisar, jeotermal turizm, kültür turizmi, deniz turizm, tarım turizm ile büyük ticari ve ekonomik gücü olan bir ilçemiz. Ama malesef ilçemizde, son 10 yılda Seferihisar'ın alt yapı sorunları dahi çözülemediği gibi bir çok sorunda birikerek bugünlere geldi" dedi.

img_1704.jpg

Seferihisar'ın yanı başında bulunan havalimanıyla arasında doğru düzgün bir yolun olmamasının büyük eksikliğini yaşadığının altını çizen AK Parti Seferihisar Belediye Başkan aday adayı Ümit Avcı, "Havalimanını ulaşım yolunu bir an önce yapmamız gerekiyor. Havalimanına gidiş gelişin kolay olduğu durumda, Seferihisarımız’a turizm anlamında, yatırım anlamında yeni ve güçlü bir  ivme kazandırırız. Bunun için yapmamız gereken tek şey, merkezi hükümetle koordineli şekilde çalışmak ve merkezi hükümetin gücünü Seferihisar'ın üzerinde yoğunlaştırmak" dedi.

Seferihisar'ın 10 yıl önce 20 bin, şimdi ise 40 binin üzerinde nüfusu olduğunu ve nüfus artışına bağlı olarak yatırımların aynı hızla artmamasının sancısını yaşadıklarını belirten başkan aday adayı Ümit Avcı, "Küçük bir ilçeyiz ama otopark sorunumuz var, küçük bir ilçeyiz ama foseptik sorunumuz var, küçük bir ilçeyiz ama imar sorunumuz var, küçük bir ilçeyiz ama bir meydanımız dahi yok. Neyimiz var diye soracaksanız, eğlenmek için getirdiğimiz, ilçe sakinlerinin paralarını akıttığımız konserlerimiz var. Bir şehirde, ekonomi, kültür, kalkınma ve altyapı, Tarkan'ı konser verdirerek, Serdar Ortaç'a konser verdirerek çözülmüyor. Şehrin sorunlarını çözersiniz sonra tavernaya geçersiniz. Şehrin sorunu varken, taverna kültürü yaratmak ilçede yaşayan insanlara bir şey kazandırmaz, aksine yıllar içinde neler kaybettirdiği bugün ki gibi ortada olur" dedi.

Seferihisar için 75 projeyle yola çıktıklarını, aday adaylık sürecinin sonunda, aday olduklarında, Seferihisarlı olarak onların oylarıyla başkanlığına geldiğinde bütün projelerini hayata geçirmeyi  planladıklarını belirten AK Parti Seferihisar Belediye Başkan aday adayı Ümit Avcı, "Seferihisarlılardan beklentim, geçen 10 yılda ne kaybettiklerini, ne kazanamadıklarını iyi görsünler. Önlerine gelecek olan seçim sandığına gördüklerine yansıtsınlar. Yansıtsınlar ki, Seferihisar'ın geleceği için, Seferihisarlıların geleceği için birşeyler yapılabilsin" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.