AK Parti'li Yağcı: “İzmir AK Parti ile tanışsa, bir daha vazgeçemez”

AK Parti'li Yağcı: “İzmir AK Parti ile tanışsa, bir daha vazgeçemez”

Başkan Yardımcısı Yağcı, İzmir teşkilatı ile buluştu

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı, İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda, teşkilattaki motivasyon ve heyecandan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AK Parti olarak İzmir’de hedeflerinin Büyükşehir ve 30 ilçe belediyesini de kazanmak olduğunu belirten Yağcı, “İzmir, bizim belediyecilik anlayışımızla hizmet almaya layık bir kent. İzmir AK belediyecilik ile tanışsa, bir daha da vazgeçemez” dedi. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ise, “İddialıyız, seçime ciddi hazırlanıyoruz. İzmir'de zincirleri kıracağız” diye konuştu.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıda partililerle buluşan Selim Yağcı, teşkilata yerel seçimler öncesi birçok mesaj verdi. Toplantı sırasında partililerden sürece ilişkin beklentilerini de alan Yağcı, İzmir’in fotoğrafını net şekilde çekerek, Genel Merkez’e de durumu ileteceklerini söyledi. Adaylıklarla ilgili çalışmaları da titizlikle yürüteceklerini belirten Yağcı, İzmir’de başarıya ulaşılması için ne gerekiyorsa yapılacağını aktardı. Bu noktada her bir teşkilat mensubunun görüşlerinin de çok önemli olduğunu anlatan Yağcı, İzmir’de Büyükşehir ve ilçe belediyeleri için en uygun adayı tespit ederek, İzmirlilerin karşısına çıkacaklarını vurguladı.

İZMİR’DE BAŞARIYA ULAŞACAK GÜÇTEYİZ

AK Parti’nin 2023 vizyonunu yüklenen adayların belirleneceğini dile getiren Yağcı, yerel seçimde de başarı öykülerine yeni başarılar ekleneceğine olan inancını paylaştı. AK Parti İzmir teşkilatının başarıya ulaşacak güçte olduğunu gördüğünü de söyleyen Yağcı, bu enerjinin İzmir’in her köşesine yansıyacağına olan inancının da tam olduğunu vurguladı. İzmir’in en iyi hizmete layık olduğunu dile getiren Yağcı, İzmir’deki başarının AK Parti açısından büyük önem taşıdığını da belirtti.

unnamed-(1)-343.jpg

İYİ BİR NOKTADAYIZ

Toplantıda konuşan İl Başkanı Aydın Şengül ise, parti içindeki herkesin motivasyon ve heyecanının üst düzeyde olduğunu söyleyerek, “Bizim hedefimiz İzmir Büyükşehir'e AK Parti bayrağını dikmektir. Bunu başaracağımıza da çok inanıyoruz. Teşkilat olarak 7'den 70'e ciddi çalışma içerisindeyiz. İlçelerde de motivasyon ve heyecanımız üst düzeyde. Tüm ilçelerde arkadaşlarımız 'seçime hazırız' diyor. Elbette çalışmadan, emek vermeden hiçbir şey olmaz. İzmir'deki seçmen, belediyelerden rahatsızlık duyuyor. Sokakta da bu durum yüksek sesle dillendiriliyor. Sorunları doğrutespit ederek, inanarak ve samimiyetle çalıştığımızda İzmir’de alamayacağımız ilçe yok. Şu anda iyi bir noktadayız. Uyum ve işbirliğimiz gün geçtikçe pekişiyor” dedi. Şengül, geniş bir istişare ile adayların belirleneceğini de hatırlatarak, Genel Merkez’in İzmir için en iyi adayları seçeceğine de emin olduğunu sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.