AK Partili Yılmaz'dan Başkan Karakayalı'ya sert tepki: Gençler için bir proje yapamadılar

AK Partili Yılmaz'dan Başkan Karakayalı'ya sert tepki: Gençler için bir proje yapamadılar

Kemalpaşa'da yaşanan sorunlara dikkat çekmek ve gençlerin yerel yönetimden beklentilerini dile getirmek için AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz bir açıklama yaptı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz, Kemalpaşa Belediyesi'nin 2019 ve 2024 yılları arasında görev yapan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Başkan Rıdvan Karakayalı'nın yönetimine yönelik sert eleştirilerde bulundu.

396702883-897673198544639-7943634377513183622-n-001.jpg

Yılmaz, belediyenin gençlere yönelik herhangi bir proje sunmadığını belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Kemalpaşa halkının beklentilerini karşılamayan 5 yılın sonunda bizlere kocaman bir hiç bırakan, çözeceklerini vaat ettikleri sorunları daha da çıkmaz bir hala getiren belediye yönetimi ile karşı karşıyayız. CHP'li Başkan Rıdvan Karakayalı, gençlerimizin ihtiyaçlarını göz ardı ederek, onlara yönelik herhangi bir somut proje ortaya koymamıştır aksine AK Parti döneminde yapılan sosyal donatı alanlarını da harabe hale getirmiştir. Gençleri sadece siyasi bir argüman olarak görmekten bir tık ileriye gidemeyen CHP zihniyeti proje üretme noktasında 5 yılın sonunda her zaman ki gibi sınıfta kalmıştır. Gençlerimiz, kendi ilçelerinde daha iyi bir gelecek arzularken, belediyenin bu konuda yetersiz kalması endişe vericidir."

Yılmaz, Kemalpaşa'nın potansiyelini tam anlamıyla kullanmayan, sürekli sansasyonel olaylar ile gündeme gelen bir belediye yönetimine karşı AK Gençlik olarak gençlerin sesi olmaya devam edeceklerini belirterek, halkın hak ettiği daha etkin ve genç dostu bir yönetim için çaba sarf ederek AK Belediyecilik ile onları buluşturacaklarını ifade etti.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz, Kemalpaşa gençliğinin beklentilerine uygun projelerle ilçenin daha güçlü bir yarına kavuşması adına çalışacaklarını belirtti.

61587-99754.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum