AK Partili Yüksel'den Başkan Aksoy'a sert tepki!

AK Partili Yüksel'den Başkan Aksoy'a sert tepki!

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Muzaffer Sıtkı Yüksel'den Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'a sert tepki!

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı/AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ hakkında yaptığı açıklamalara AK Parti Menemen İlçe Başkanı Muzaffer Sıtkı Yüksel tepki gösterdi. Ak Partili Yüksel, "Devlet protokolünden bihaber olan belediye başkanı Hamza Dağ'ın kırmızı plaka kullanmadığını dahi bilmemektedir" dedi.

Başkan Aksoy'a, 'Hamza Dağ Başkanımızı tanımıyor olacak ki klasik siyasetçi okumalarıyla birşeyler söylemeye çalışmış" diyen AK Parti Menemen İlçe Başkanı Muzaffer Sıtkı Yüksel açıklamasında şunları dile getirdi;

"Menemen Belediye Başkanı, Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ hakkında haddini aşan açıklamalar yapmıştır. Devlet protokolünden bihaber olan belediye başkanı Hamza Dağ'ın kırmızı plaka kullanmadığını dahi bilmemektedir. Ayrıca Hamza Dağ Başkanımızı tanımıyor olacak ki klasik siyasetci okumalarıyla birşeyler söylemeye çalışmış. Hamza Dağ gençlik kollarından beri İzmir'de siyaset yapan İzmir'i her yönüyle iyi bilen bir siyasetçidir. Ve her zaman İzmir halkının içinden biri olmuştur. Belediye Başkanına buradan şunu söylemek istiyorum; Şahsı Ankara'da lojmanlarda yaşamanı sürdürürken biz  Menemen'de Hamza Dağ başkanımla köy köy gezerek vatandaşlarımızla bir araya gelip onların sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyorduk."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.