Ak Parti'nin Kıdemli Yöneticisinden Dedikodulara İsyan

Ak Parti'nin Kıdemli Yöneticisinden Dedikodulara İsyan

Yapılan eleştirilerin dedikodu ve fitne boyutuna geldiğini ifade ederek, “Kuran-ı Kerim buyurur ki; fitne öldürmekten beterdir” dedi.

Ak Parti İzmir İl Başkanlığı ile ilgili yapılan dedikodulara bir dönem İl Başkan Yardımcılığı görevini de yapan ve 3 dönemdir il yöneticiliği yapan Özer Ataç’tan tepki geldi. Ataç, yapılan eleştirilerin dedikodu ve fitne boyutuna geldiğini ifade ederek, “Kuran-ı Kerim buyurur ki; fitne öldürmekten beterdir” dedi.

Ak Parti İzmir İl Başkanlığı ile ilgili yapılan görevden alınacak dedikoduları her geçen gün artarken iddialar itham noktasına varınca yöneticilerde isyan etmeye başladı. Son olarak Konak İlçe Koordinatörü olarak Konak İlçe Yönetim Kurulu’na katılan “Zaten görevden alınacağız” dediği iddia edilen İl Yöneticisi Özer Ataç duruma isyan etti. Ataç, kendisine ithaf edilen sözleri konuşmadığını ifade ederek şunları dile getirdi; “Her zaman dediğim gibi önemli olan makam ve mevki değil. Önemli olan davaya ve davayı savunan teşkilata inanmaktır. Öğrencinin sınavda başarılı olması için derslerine çalışması gerekiyorsa bizimde dersimiz teşkilattır. Önemli olan teşkilat ve davaya olan inanç ve ona göre çalışmaktır. Eğer bu çerçevede çalışmazsak davaya inancımızın eğreti olduğu ortaya çıkacaktır.”

FİTNE ÖLDÜRMEKTEN BETERDİR

Ak Parti’nin rakibinin olmadığı bir süreçte parti içinde yapılan bu dedikoduların maksadını aşan boyuta geldiğini de ileri süren Ataç, “Ak Parti dünya üzerinde var olan en büyük yapılardan biridir. Bizi yıpratmak için aramıza nifak ve fitne sokmaya çalışıyorlar. Bu dedikodulara meyil edenler ve yayanlar da buna hizmet ediyorlar. Kuran-ı Kerim’de Bakara Süresi 191’inci ayette buyurulur ki; fitne öldürmekten beterdir. Bu dedikodu sahiplerine el insaf diyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.