Akalın eleştirilere cevap verdi

Akalın eleştirilere cevap verdi

Demet Akalın kızı Hira'nın namaz kılarken çekilen görüntülerini eleştirenlere cevap verdi.

Demet Akalın kızı Hira'nın namaz kılarken çekilmiş 15 saniyelik bir görüntüsünü Instagram hesabından paylaşınca olay olmuştu. Magazin yazarları o video ile ilgili yazdıkları yazıları köşelerine taşımış ve Akalın'ı eleştiri yağmuruna tutmuştu. O dönem bu eleştirilere fazla kulak asmayan Demet Akalın bu sabah Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk oldu.

Programda o görüntüler ekrana getirildi. Söylemezsem Olmaz'ın moderatörü Ömür Varol, Demet Akalın'a "Bu görüntüye tepkiyi verenler kimlerdi?" diye sordu. Gelen soru üzerine ise şarkıcı şunları söyledi:

"Ben küçüklüğümde Kuran kursuna gittim. Anneannem kapalıdır, dayımların yarısı kapalıdır. O sebeple bunlar bana hiç anormal gelmiyor. Ben şarkıcılık mesleğini yapıyorum diye dinsiz değilim. Babası her Cuma cumasına gider, namazını kılar, dedesi de öyle ve evimizde çalışanlardan birisi de 5 vakit namaz kılıyor. Ama bu kadar güzel bir görüntüydü ki... Biz kesinlikle böyle bir şey öğretmedik çocuğa. Bana gelen tepki hep "Bu yaştaki çocuğa ne öğretiyorsun" diye yapıldı. Bundan daha güzel öğretebileceğim bir şey olabilir mi? Ama belli ki evimizde çalışan Şengül'den görmüş ve yapmaya başlamış."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.