Akhisar Ticaret Borsası, GastroFest’e stant açtı

Akhisar Ticaret Borsası, GastroFest’e stant açtı

GastroFest’e Akhisar Ticaret Borsası’nın açtığı stant damga vurdu.

İzmir’in ilk gastronomi festivali İzmir GastroFest, dördüncü yılında ‘Geleceğe Miras: Yaşayan Toprak’ temasıyla Tarihi Havagazı Fabrikası’nda lezzet severleri ünlü şefler, yemek yazarları ve kanaat önderleriyle buluşturdu.

Akhisar'ın ikonik fayton standı ile GastroFest'te yer alan Akhisar Ticaret Borsası, katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Nefis zeytinyağları, renk renk lezzetli zeytinleri ve mevsiminde toplanan domates salçalarını gastronomi dünyası ile buluşturan Akhisar standı, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşin Işıkgece, İzmir Köy Koop Genel Başkanı Neptün Soyer'i de ağırladı.

projects-5505-1635165848406-foto1.jpg

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, Akhisarlı üreticiler olarak, Türkiye'yi sağlıklı ve lezzetli ürünlerle buluşturmak için çok çalıştıklarını söyledi. Alhat “Bu tür etkinliklere katılmayı önemsiyoruz. Çünkü burada tüketicilerle doğrudan iletişime geçip, güçlü bir temas sağlayarak Akhisar ürünlerine olan ilgiyi pekiştiriyoruz” dedi. Her fuarda ve etkinlikte olduğu gibi stantlarının yine lezzet buluşma noktası olduğunu belirten Alhat “Zeytin ve zeytinyağı meraklılarını ağırladık, görüş alışverişinde bulunduk. Standımız hiç boş kalmadı, yeniden anladık ki doğru yoldayız. Gururluyuz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.