Akhisar Ticaret Borsası’ndan öğrencilere tablet desteği

Akhisar Ticaret Borsası’ndan öğrencilere tablet desteği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan “Küçük Parmaklar” tablet dağıtım kampanyası kapsamında, Akhisar Ticaret Borsası klavyeli tablet bağışında bulundu.

TOBB öncülüğünde, Türkiye genelinde pandemi sürecinde uzaktan eğitim gören ve maddi imkanı olmayan 30 bin öğrenci için “Tabletsiz Öğrenci Kalmasın” hedefiyle yola çıkılarak, başlatılan kampanyaya Akhisar Ticaret Borsası katkı sağladı. İlk olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere klavyeli tabletler temin edildi. EBA uyumlu tabletler Akhisar Ticaret Borsası Genel Sekreteri Gökben Dikili Altaş eşliğinde Akhisar Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Şerif Şerifoğlu tarafından Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer’e, Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Ok tarafından Kırkağaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Yalçınkaya'ya ve Akhisar Ticaret Borsası Üyesi Sait Can Çoşkun tarafından Gölmarmara İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuncay'a teslim edildi.

TOBB’un her yıl düzenlediği eğitime destek kampanyası kapsamında bu sene ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet verildiğini belirten Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, tabletlerden dolayı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederek ülke genelinde 30 bin tabletin ihtiyaç sahibi öğrenciyle buluşturulacağını belirtti. Kendilerinin de buna katkı sağlamak için harekete geçtiğini ifade eden Alhat, yüzyüze eğitimde verilen aranın ardından uzaktan eğitime geçildiğini anımsatarak "Hiç bir çocuğumuz eğitimden mahrum kalmamalı. Bu yüzden ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Eğitimin online devam etmesinin onların hayallerini gerçekleştirmeye engel olmayacağını söyleyen Alhat “Okula uzak olsalar da hayallerine uzak hissetmesinler. Biz hayallerine ulaşacakları, o hayallerle dünyayı değiştirecekleri bu yolda onlara engel olabilecek tüm imkansızlıkları bir bir ortadan kaldıracağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.