Akhisar’da kaliteli enerji yatırımı

Akhisar’da kaliteli enerji yatırımı

Akhisar yenileniyor

 

İzmir ve Manisa’da elektrik dağıtım hizmeti veren GDZ Elektrik Dağıtım,  Manisa Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) koordinasyonunda başlattığı yatırım çalışmalarıyla Akhisar, kaliteli enerjiye kavuşuyor.  GDZ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Metin Demirdağ, “Akhisar’da gerçekleştirilen toplam 6 milyon TL tutarındaki yatırım ile toplam 4 kilometrelik havai hat yer altına alınırken yenilenen trafolarla da enerjinin kalitesi artırılıyor” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) koordinasyonunda 9 Haziran 2016’da başlatılan çalışmalar kapsamında Akhisar ilçesi, Ragıp Bey, Paşa, Kethüda Mahalleleri,19,22 ve 145 sokakta toplamda 4 Km havai hat (Alçak/Yüksek Gerilim)  yeraltı şebekesi olarak tesis edilecek. 6 milyon TL tutarındaki yatırım ile bu bölgede kesintilere neden olan havai hat yer altına alınırken, 4 adet trafo binası yenilenerek modern prefabrik trafo binaları ile değiştirilecek.

Arıza kaynaklı kesinti sayısı önemli ölçüde azalırken enerjinin daha kaliteli arzı sağlanacak. Yürütülen çalışmalar ile Tahir Ün ve 2. Nakliye Caddeleri Akhisar’a yakışan modern bir çehreye sahip olacak.  

Akhisar yenileniyor

GDZ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Metin Demirdağ, “Tüm bu çalışmalarla Akhisar daha kaliteli enerjiye kavuşacak. Çalışmalar Akhisar halkına rahatsızlık vermeden, duyarlılıkla sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Ancak işin doğası gereği istenmeyen rahatsızlıklar olabiliyor. Bunları da en aza indirmeye gayret ediyoruz. Aralık ayı sonuna kadar yürütülecek çalışmalar süresince Akhisarlılara gösterecekleri anlayış ve sabır için teşekkürlerimizi sunarız” şeklinde konuştu.

GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. Hakkında

GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş., 2013 yılından itibaren İzmir ve Manisa illerinde elektrik dağıtım hizmeti vermektedir. GDZ Elektrik Dağıtım, hizmet bölgesinde 3.023.417  aboneye yıllık 13,5 milyon MWh elektrik dağıtımı yaparak kesintisiz, kaliteli, güvenli ve sürekli elektrik sunmak üzere dağıtım altyapısının geliştirilmesi ve güçlendirilmesi için gereken teknolojik yatırımları gerçekleştirmektedir.

Müşteri odaklı çalışma anlayışıyla abonelerine en iyi hizmeti vermeyi ilke edinmiş olan  GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş’nin  İzmir ve Manisa illerinde 35 hizmet merkezi bulunmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.