Akhisar’da sevgi izi projesi başladı

Akhisar’da sevgi izi projesi başladı

Akhisar Down Sendromu Derneği televizyon sunucusu ve programcı Müge Anlı’nın başlattığı Sevgi İzi projesini Akhisar’a taşıdı.

 

Akhisar Down Sendromu Derneği televizyon sunucusu ve programcı Müge Anlı’nın başlattığı Sevgi İzi projesini Akhisar’a taşıdı. Down Sendromlu, zihinsel engelli olan, alzheimer veya benzeri rahatsızlıkları bulunanlar, kayboldukları durumlarda proje kapsamında kollarına yapılan dövme ile ailelerine teslim edilmesi sağlanacak.

Sevgi İzi programına Akhisar Down Sendromu Derneği Başkanı İpek Uz, Başkan Yardımcısı Neşe Çalışkan ve aileler katıldı. Konu hakkında açıklama yapan Akhisar Down Sendromu Derneği Başkanı İpek Uz şunları kaydetti, “Öncelikle bu projeyi başlatan Müge Anlı hanımefendiye çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir proje. Çocuklarımız bizim meleklerimiz. Meleklerimiz kaybolmasınlar, böyle bir durumla karşılaştığımız zaman vatandaşlarımız Sevgi İzi ile çocukları ailelerine kavuşturacaklar.

Sevgi İzi projemizin ilk startını bugün vermiş bulunmaktayız. Bu güzel uygulama sayesinde bizler aileler olarak bir nebze olsun kendimizi daha güvenli çocuklarımıza karşı daha da korumacı hissedeceğiz. Bize bu uygulamada destek olan Akhisar Jadem Güzellik Merkezi'mize duyarlılığından ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Hayat dayanışmayla, engeller sevgi dolu yüreklerle daha da güzelleşecek” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.