AKİF MANAF'DAN DEVRİM NEDİR VE NASIL GERÇEKLEŞTİRİLİR? ÇIKTI

AKİF MANAF'DAN DEVRİM NEDİR VE NASIL GERÇEKLEŞTİRİLİR? ÇIKTI

55 eşsiz esere imza atan ünlü yazar Akif Manaf’tan, gerçek “DEVRİM”i anlatan muazzam bir kitap daha geldi. Dünyada ilk ve tek gerçek DEVRİM kitabı: “DEVRİM NEDİR VE NASIL GERÇEKLEŞTİRİLİR?” çıktı!

Eserde Karl Marx’ın devrim teorisinin insanlığı nasıl yanılttığı, tarih boyunca yapılan dışsal devrimlerin neden işe yaramadığı ve dünyayı değiştiren gerçek devrimin içsel olarak gerçekleştiği çok çarpıcı anlatılıyor. 


Kitabı tamamladığınızda içsel devrim simyasının büyüsünü ve bu materyalist dünyayı değiştirecek muazzam gücünü yaşamak için bir dakika bile kaybetmek istemeyeceksiniz!!!  

“Devrimsel gerçek şu ki, kendini değiştirmeyen insan başkalarını asla değiştiremez. Kendini değil, başkalarını değiştirmek için çabalayan insan günün sonunda yorgunluktan bayılır ve harika bir iş çıkardığına inanır fakat hiçbir şey değişmemiştir.

Bu nedenle içsel devrimci kimseyi değiştirmek için uğraşmaz, bunu aklının ucundan bile geçirmez. O sadece varoluşsal devrim için kendini değiştirmeye başlar ve sonuç olarak herkes değişir....”

Devrim nedir?
Devrim patlaması nedir?
Devrim diyalektiği nedir? 
Devrim zirvesi nedir?
Devrim psikolojisi nedir?
Devrim stratejisi nedir?
Devrim sanatı nedir?
Devrim sıçraması nedir?
Devrim ateşi nedir?
Devrim kapısı nedir?
Devrim mucizesi nedir?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.