Akın akın Çeşme!

Akın akın Çeşme!

Bayram tatilinin başlaması ile birlikte yola çıkan tatilciler Çeşme’ye akın etti.

Denizhan Güzel (ÇEŞME)- Türkiye’nin e n gözde tatil beldelerinden birisi olan İzmir’in Çeşme ilçesi sabah saatlerinden itibaren tatilcilerin akınına uğradı.Alaçatı ve Çeşme otoban gişelerinde yoğunluk yaşanırken,emniyet güçlerinin de güvenlikuygulamaları devam ediyor.

İlçede bulunan Butik otel ve Oteleler dolarken, Beach Clup’lar da öğle saatlerinden itibaren yoğunluk artıyor. Hava karardığında ise tatilcilerin ilk adresi Alaçatı olurkenÇeşme merkezi ve Çeşme Marima tatilcilerin en fazla ilgi gösterdiği yerler oluyor.

ÜNLÜLERİN ADRESİ ÇEŞME-

Tatillerini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen  ünlü isimlerin tercihi yine Çeşme oldu. Aslışah Alkoçlar, Saba Tümer, Gökhan Gönül, Ebru Cündübeyoğlu, Pınar Aylin, Emre Belözoğlu, Okan Buruk ve Demet Akalaın ile Asuman Dabak Çeşme’de tatilin tadını çıkaran isimler.

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, yaz sezonunda ilçenin her zaman yağın bir ilgiye maruz kaldığını belirterek, “ Çeşme’ninbir çekim merkezi olduğunu, Türkiye’nin en popüler tatil bölgesi olduğunu hepimiz biliyoruz. İnsanlar da bu sıkıntılı günlerde huzurlu ve güvenli bir tatil geçirmek istiyor. Bunun için insanların tercihi her aman Çeşme oluyor” dedi.

SAKIZ ADASINA 2.500 KİŞİ GİTTİ-

Bayram tatilini yurt dışında geçirmek isteyen tatilcilerin ilk adresi ise Yunanistan’ın Sakız Adası oldu. Çeşme’ye yakın olması nedeniyle en fazla tercih edilen adalardan birisi olan Sakız Adası’na Cumartesigünü 2.500 kişi geçti. Ada’da bulunan tarihi Pyrgi ve Mesta köyleri tatilcilerin ilk adresi olurken, tatil boyunca 5 bine yakın insanın Sakız Adası’na gitmesi bekleniyor.

GÜVENLİİK EN ÜST DÜZEYDE-

Öte yandan Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ve K.O.M Grup Amirliği ekipleri ile Jandarma birimleri, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir tatil geçirmeleri için çalışmalarına devam ediyor. İlçenin girişlerinde 24 saat uygulama gerçekleştirilirken, Jandarma bölgelerinde de sıkı denetimler devam ediyor. Özellikle uyuşturucu üzerine yoğynlaşan ekipler, sivil olarak plajlar ve Beach Clup’ları gözetim altında tutuyorlar.

unnamed-(4)-128.jpgunnamed-(2)-235.jpgunnamed-(3)-173.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.