Aksaray’ın Göbeğinde Çocuk Kaçırma Dehşeti!

Aksaray’ın Göbeğinde Çocuk Kaçırma Dehşeti!

Serap Paköz’ün sunumuyla hafta içi her gün Tv 8 ekranlarına gelen "Gerçeğin Peşinde” programına geçtiğimiz akşam Aksaray’da akaryakıt istasyonları basılarak, kaçırılan 11 yaşındaki Ege D.’nin başına gelenler damgasını vurdu.

Serap Paköz programı Aksaray’ın göbeğinde yaşanan olayı anlatarak açtı: “Dün akşam Aksaray’da (Niğde) akaryakıt istasyonları basılarak, maskeli ve silahlı iki saldırgan tarafından 11 yaşında bir çocuk Ege D. kaçırıldı. Saldırganların üçüncü kişiden yardım alarak, yolda araç değiştirdikleri edindiğimiz bilgiler arasında. İhbarlar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilmiş. Ege D.’nin babası Galip Bey, olayın yaşandığı anlarda yurt dışından gelen kardeşleriyle Alanya’daymış. Bölge çok geniş bir alan, arama çalışmaları devam ediyor. Ege D. neden kaçırıldı? Fidye için mi yoksa bir hesaplaşma mı söz konusu?”
 
Olayla ilgili yeni gelişme!
 

Olay yeri görüntüleri ekrana gelirken Serap Paköz, bölge muhabiri Harun Atalay’a bağlandı. Harun Atalay; “Silahlı, maskeli şehir eşkıyaları burada bir dehşet anı yaşatmışlar. Ege D. varlıklı, 3 çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu. Olayla ilgili yeni bir gelişme var onu paylaşmak istiyorum. Aksaray Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın titiz çalışmaları sonucu 24 saat dolmadan bu iki saldırgana yardım eden iki kişi gözaltına alındı, şu anda sorgudalar ” sözleriyle olayla ilgili son gelişmeleri bildirdi.
 
Çocuğumuzu bulun
 

Babanın ilaçlarla ayakta durmaya çalışması nedeniyle Dede Ekrem Dinç, telefon bağlantısı ile programa katılarak; “Bu saate kadar bizi arayıp, fidye isteyen olmadı. Bize sizler, devletimiz yardım edin. Çocuğumuzu bulun. Çocuğumuz nerde, ne yapıyor merak içindeyiz” diyerek yardım istedi.
 
Gerçeğin Peşinde ekibin röportaj yaptığı anne Gülfidan Dinç; “Rüya görüyor gibiyim sanki sabah olacak her şey aydınlanacak. Burası küçük ve güvenilir bir yer böyle bir şey yaşanması imkansız inanamıyorum. Amaçlarını anlamış değilim.” dedi.
 
Kaçıranlardan birinin kimliği saptandı
 

Serap Paköz programın sonlarına doğru; “Ege D.’yi kaçıranlardan birinin kimliğinin saptandığını, bu şahsın 21 yaşında ki F. K. olduğunu” duyurdu.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.