Akşener: Kadın olduğum için her türlü pislik yapılıyor

Akşener: Kadın olduğum için her türlü pislik yapılıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul İl Başkanlığına saldırı sonrası il başkanlığına giderek gazetecilere açıklamalarda bulundu.

MEDYA EGE - İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan saldırı kamuoyunda tartışmalara neden oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti Lideri Meral Akşener'i katıldığı bir programda 'tehdit' etmesi sonrası iktidar ile muhalefet arasında gerginlik büyüyor.

İstanbul İl Başkanlığına giden Meral Akşener, burada yaptığı konuşmada, kadınlara seslendi. Akşener, kadın olduğu için siyasette saldırıya uğradığını dile getirerek şunları aktardı: "Bir erkek siyasetçiye yapılamayan her türlü hakaret pislik bana yapıldı. Kadın olduğum için. Siyasette var olan bir kadına bunlar yapılabiliyor. Kadınlara neler yapıldığını hep birlikte görüyoruz. Bu zulmün, bu iğrençliğin, bu hukuksuzluğun bitmesini istiyorsanız, değerli kadınlar, 14 Mayıs'ta oylarınızı Millet İttifakına kullanacaksınız. Bu zulme uğrayanların bu işi kazanması lazım. Işık söndüğünde işten eve gitmenin zorluğunu biliyorum. Sabah saatlerinde sokakta bir erkekle kadının yan yana yürümenin zorluğunu biliyorum. Tecavüzün tacizin hakarete maruz kaldığımız sistemi değiştireceğiz."

iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-aa-2021135-2.jpg

Başkan Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da seslenerek "İktidarında yaşamadığım şey kalmadı. Bu günler geçecek. 15 Mayıs sabahı bir güneş doğacak, bu ucube sistemin getirdiği iğrençlikler geçecek gidecek. Ben buna inanıyorum. Sinirin çok bozulmuş, gideceğini yeni anladın. Yanındakilere değil de bize bağırmayı tercih ediyorsun. Bundan kaçış yok. Sana tavsiyem papatya çayı içmendir. Yanına bir de melisa çayı ekle, harika olur" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.