Akşener'e Şok Üstüne Şok!

Akşener'e Şok Üstüne Şok!

MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener'e şok üstüne şok.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kavaklıdere, Ortaca ve Köyceğiz'de bulunan ilçe teşkilatları MHP Genel Merkez'inin kararıyla fes edildi. MHP Kavaklıdere İlçe Teşkilatı Başkanı Ümit Alper konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ilçe teşkilatlarından alınmalarının nedeni olarak Meral Akşener'i desteklemelerini gösterdi. Fesih kararını beklediklerini söyleyen Alper, Genel Merkez'in kendilerini Akşener'i desteklemeleri yüzünden fes edildiklerini söyledi.
    
Göreve yeni atanacak yönetime hayırlı olsun dileklerini sunan Alper: "Tüm seçimlerde en iyi bir şekilde dimdik mücadelemizi verdik,  iktidar partisine ve büyükşehir etkisine rağmen seçimlerde ikinci parti olduk.  Gün geldi partiyi temsilcisiz bırakmamak adına belediye başkan adayı da olduk.  Görev yaptığımız süre boyunca partimizle ilgili doğru olduğuna inandığımızı  cesaretle her makama aktardık." ifadelerini kullandı.
 
Daha önce 6 ilçede fes edilmişti

Şehirde son yaşanan görevden almalardan önce Bodrum, Milas, Yatağan, Ula, Menteşe,  Dalaman ve Seydikemer ilçe yönetimleri de görevden alınmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.