Akşener'in baş danışmanından şok tweet

Akşener'in baş danışmanından şok tweet

Akşener'in baş danışmanından şok tweet: Vekillikten çekildi, baraj altındayız dedi

Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, milletvekili aday adaylığından çekildi. Çıray’ın bunu duyurduğu tweet mesajında kullandığı; “Baraj altına düşen oylarımızı yükseltmek için çok çalışacağım” ifadesi şaşkınlık yarattı.

Millet İttifakı’nın 14 Mayıs günü yapılacak olan seçimlerde çalışmaları sürerken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önceki günlerde masadan kalkmış ve görüşmelerin ardından yeniden masaya oturmuştu.
Akşener ile altılı masa arasında yaşananların ardından Akşener’in başdanışmanı ve İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, milletvekili aday adaylığından çekildi. Çıray’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Çıray şu paylaşımda bulundu;
“14 Mayıs sonrası Türkiye'ye farkli zeminde katkida bulunmak umuduyla İYİ Parti milletvekili adaylığımdan feragat ediyorum. İzmir’de saygıdeğer Kemal Kılıçdaroğlu’n Cumhurbaşkanı olması..
Ve kriz sonrası baraj altına düşen oylarımızı yükseltmek için çok çalışacağım. Yaşasın Atatürk!” Paylaşımında bulundu.Çıray’ın bu paylaşımı bazı kesimlerce şaşkınlıkla karşılandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.