Aksu, Türeli’yi Kutladı

Aksu, Türeli’yi Kutladı

İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu, 24. Dönem İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli’nin İş Bankası Yönetim Kurulu üyeliğine atanmasından dolayı kendisini kutladı.

Ankara’da Yaşayan İzmirlilerin 1997 yılında kurduğu İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu, 24. Dönem İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli’nin İş Bankası Yönetim Kurulu üyeliğine atanmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. 

Aksu yaptığı açıklamada Aşkın Türeli’nin aynı zamanda derneklerinin de önceki dönem başkanı olduğunu hatırlatarak, “İzmir’e hem derneğimizin başkanı hem de milletvekili olarak güzel hizmetler yapan, İzmir’in farkını Ankara’da yaşatmak için verdiğimiz uğraşlara her zaman destek olan Sayın Türeli’nin İş Bankası Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiş olması bizleri son derece memnun etti ve bizlere onur verdi” ifadelerini kullandı. 
İzmirli hemşerileri ve dernek olarak her daim kendisine destek olmaya devam edeceklerini belirten İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu dernek yönetim kurulu ile birlikte Aşkın Türeli’ye yeni görevinde başarılar dilediklerini iletti. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.