AKUT İzmir'in 20.Yıl Kutlaması

AKUT İzmir'in 20.Yıl Kutlaması

İzmir ekibi olarak sahip olduğumuz vizyonu geliştirerek daha fazla kitleye ulaşmayı ve İzmir’de 10 senedir sürdürdüğü arama kurtarma ve bilinçlendirme aktivitelerini devam ettirmek için tanınılırlığını arttırmayı amaçla yemekli kutlama etkinliği düzenledi

Kutlama etkinliğimiz 23 Eylül 2016 tarihinde Saat 19.00’ da Tarihi Havagazı Fabrikasında 20. Yıl fotoğraf sergisi ile başlayacak ve yemek organizasyonu ile devam edecektir.


AMAÇ DAHA FAZLA HAYAT KURTARMAK


Etkinliğmizin amacı katılımcıların ve basının ilgisini AKUT faaliyetlerine çekmek bu sayede AKUT isminin bilinirliğinini arttırmaktır. Sizlerinde bildiği gibi AKUT yurt geneline yayılmış olan tüm faaliyetlerini tamamen gönüllülerimizin emeği ve halkımızın bağışları ile yapmaktadır. Bu kutlama gecesinden elde edilecek geliri de bu yolda kullanılmak üzere operasyon aracı alımında kullanlması kararlaştırılmıştır.


YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR


Gecemize kurucu üyemiz Ali Nasuh Mahruki de katılacak ve tüm Türkiye’deki 36 birimimizde yer alan üyelerimiz ve konuklarının yanı sıra sanat, siyaset, iş ve spor dünyasının ünlülerinin de katılım göstereceği organizasyonumuz öncesinde fotoğraf sergisi ile AKUT faaliyetleri tanıtılacaktır. Gecemize onur konuğu olarak değerli sanatçı Doğukan Manço katılacaktır. 


Gecede Grup Yankı, İzmir Dance’n Sport ve Dir Company sahne alacak konuklara eşsiz bir gece sunacaklardır. 


20. YIL COŞKUSU


Kurulduğu günden bu yana kurtardığı hayatlar ile göz önünde olan ekiplerimiz 20. yılını kutlama heyecanı içindedir. Bu özel gecemizde siz değerli basın mensuplarının katılımı ile halkımız nezdinde bilinirliğimizin artması kaçınılmazdır. Bilinirlik demek daha fazla hayata dokunmamız demektir. Hayat kurtarma gibi ulvi bir görevde katkılarınızın olması dileği ile katılımlarınızı bekliyoruz.


AKUT :


Dağ ve doğa koşullarında meydana gelen kaybolma ve kaza olaylarında, deprem, sel gibi doğal afetlerde ve büyük kazalarda, tamamen gönüllü olarak, amatör bir çalışma ve profesyonel bir yaklaşım ile başı dertte olan kişilere en kısa sürede ulaşmak amacıyla kurulmuştur. 


AKUT, kurulduğu günden bugüne dek gerçekleşen 2244 operasyonda 2386 kişiyi, 1006 hayvanı kurtarmış ve 297 ex bireyi de bulundukları yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.