Alaattin Çağıl'ın ''Sosyal Medya ile Dijital Pazarlama'' kitabı çıkıyor

Alaattin Çağıl'ın ''Sosyal Medya ile Dijital Pazarlama'' kitabı çıkıyor

Sosyal medya ve dijital pazarlamanın tüm ayrıntıları bu kitapta

Sosyal Medya Uzmanı ve Dijital Stratejist Alaattin Çağıl'ın 2 yıldır üzerinde çalıştığı "Sosyal Medya ile Dijital Pazarlama" kitabı çıkıyor.

Dikeyeksen Yayınları'ndan çıkacak kitapta; sosyal medya kavramı - gelişimi, sosyal medya ağları, hangi sosyal ağlarda nasıl reklam yapılacağı, reklam yönetimi, viral reklamlar, internetten para kazanma, takipçi artırma, hedef kitle ve hedef kitleye ulaşabilmek, sosyal ağlarda mavi tik (hesap onaylatma) nasıl yapılır, gelecekte sosyal medya ve daha pekçok konu ayrıntılarıyla ele alınıyor.

"Sosyal Medya ile Dijital Pazarlama" kitabı hakında bilgi veren Alaattin Çağıl, kitapta ayrıca bonus bölümün de olacağını belirtti.

SOSYAL MEDYA VE TOPLUMSAL YÖNÜ

Çağıl, bonus bölümde; sosyal medya özgürlüğü, sosyal medya algı yönetimi, sosyal medyadan yapılan eylemler, sosyal medya suçları, hastalıkları, sosyal medyanın faydaları ve zararları, topluma ve bireye etkisi, turizme etkisi, politik dijital pazarlama gibi konuları ele aldığını kaydetti.

Önümüzdeki aylarda yayımlanacak “Sosyal Medya ile Dijital Pazarlama" kitabı, dijital hayatın ne kadar derin bir yer olduğunu tüm toplum kesimlerine anlatacak gibi gözüküyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.