Alacak verecek kavgasında silahlar patladı

Alacak verecek kavgasında silahlar patladı

İstanbul Sultanahmet’te esnaf olan iki ortak arasında alacak verecek sorunundan çıkan silahlı kavgada bir vatandaş karnından, diğer vatandaş da bacağından vuruldu. Kaçmak isteyen şüpheli ise yakalandı.

Fatih Sultanahmet Meydanı yakınındaki Biçki Sokak'ta meydana gelen olay, iddiaya göre, esnaflık yapan iki ortak arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıktı. Silahlı kavgaya dönüşen olay sırasında, ateş eden ortaklardan biri karnından, diğeri de bacağından vurularak yaralandı. Olaya müdahale etmek için gelen sivil polise ise kavganın tarafları sandalye ile saldırdı. Yaralılar ise sağlık ekiplerinin gelmesiyle hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından şüphelilerden biri elindeki silahı yol kenarına atarak kaçmaya çalışsa da polis ekipleri silahı atarak kaçan şahsı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

“Sandalyeyle polisin kafasına vurdular”

Olaya şahit olan bir esnaf olayla ilgili “Restoranın iki ortağı anlaşamadığı için para mevzusundan dolayı kavga etmişler. İki tarafta kendi yakınlarını çağırdılar. Burada birbirlerine silah çektiler. İki kişi yaralandı. Birisi bacağından birisi karnından yaralandı. Yaralananların durumunu şu an bilmiyoruz. Hastaneye götürüldü. Bizde şimdi oraya gideceğiz. Polisler geldi. Dört kişi bu taraftan bağıra bağıra geldi. Karşı tarafta karşılık verince silahları çıkarttılar birbirlerini vurdular. Polislere de saldırdılar. Sandalyeyle polisin kafasına vurdular. Polis olduğunu bilmiyordu. Polis olduğunu söyleyince silahla sıka sıka kaçtı. Otelin önünde attı silahı, polis ona arkasından ateş edince bacağından vurdular. Adam silahını atıp kaçtı. Polisler silahını aldı” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.