ALAÇATI 7 SEZONA MERHABA DEDi...

ALAÇATI 7 SEZONA MERHABA DEDi...

Alaçatı Hacımemiş Mahallesinde hizmete başlayan Alaçatı 7 detaylara verilen önem ve mutfaktaki gizli lezzetleri ile sezona hazır…

Alaçatı 7 uzunca yıllardır hizmet sektöründe hizmet veren ve son olarak Soho House İstanbul’un üyelik müdürlüğünü yöneten Ayça Acet tarafından açıldı. Sabah kahvaltı servisi ile güne başlayan Alaçatı 7, her gün değişen Ege mutfağının favorilerinden oluşan hafif öğle yemekleri, deniz mahsullerinden oluşan başlangıçları ve her damak tadına hitap eden sağlıklı akşam yemek seçenekleri sunuyor. Tüm bunlara ek olarak özel kahve çeşitleri, taze sıkılmış sağlıklı meyve suları ve özel denemelerle hazırlanan kokteyl çeşitleri ile de fark yaratıyor. Alaçatı 7 de gün boyu bahçe keyfi sürülebileceği gibi İstanbul’un sevilen DJ’leri Kaan Düzarat, Aksak, Gadi Mitrani Berk Büyükakın gibi isimlerle eğlence geç saatlere kadar devam ediyor.

Alaçatı 7 misafirlerini ev konforunda ağırlamak iddası ile yola çıktı. Bu bakış açısı ile ödüllü mimar Orkun İndere’nin tasarladığı mekanda, doğa ve mimari öğelerin uyumlu birlikteliği mekanın kimliğini oluşturuyor.

Zamanın izlerinin okunabildiği, büyük ağaçlar ve sarmaşıkların kapladığı taş kaplı bir bahçede, yeni misafirlerini kucaklayan ve şehrin ruhunu bu bahçeyle kavuşturan bir tarz yakalanmaya çalışılmış. Şimdi, geçmiş ve geleceğin hissedebildiği Alaçatı 7’de tasarım objeler, zamansız bir mekan ve yemyeşil bir bahçe sizi bekliyor.

Ulaşım kolaylığı ve samimiyetiyle sezonun en gözde mekanlarından biri olmaya aday “Alaçatı 7” tüm herkesi bu farkı deneyimlemeye bekliyor.

Adres: Hacımemiş Mahallesi No:11 12057 Sokak Alaçatı-Çeşme

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.