ALAÇATI GECELERİ MOMO İLE RENKLENİYOR

ALAÇATI GECELERİ MOMO İLE RENKLENİYOR

Geçtiğimiz yıl kapılarını açan ve kısa bir sürede Alaçatı’nın yıldızı olan MOMO bu yılın da favori adresi olarak adından sıkça söz ettiriyor.

Yemekleri ve ambiyansıyla fark yaratan MOMO, müzik dünyasının ses getiren dj'leri ve renkli partileriyle Alaçatı gecelerinin ritmini yükseltiyor.

İyi yemek ve kaliteli eğlence anlayışını bir arada sunan MOMO, yenilenen yüzüyle bu sezon da Alaçatı’da tahtını koruyor.

İtalyan şef Lorenzo Pellechia’nın lezzetleri, Miami’nin en renkli partilerine yön veren ünlü DJ Cafer Palamut ve dans müziği dünyasının tanınan isimlerinden Macit Kimyacı gibi Türkiye’nin önde gelen dj’lerinin performanslarıyla misafirlerine keyifli anlar yaşatan MOMO, Alaçatı’nın nabzını tutuyor.

DÜNYA ÇAPINDA İSİMLER DJ KABİNİNDE

2017 yazı boyunca Miami’deki başarılarıyla dikkat çeken Dj Cafer Palamut’un performanslarıyla eğlence severlere müzik ziyafeti yaşatan MOMO'da, pazar günleri ise saat 22.00 itibariyle dj Macit Kimyacı müzikseverleri coşturuyor.

Nostaljik yerli şarkılara yaptığı düzenlemeleri, Yeşilçam film replikleriyle yarattığı efsane derlemeleriyle ilgi gören, remiksleri ile dans ve elektronik müzik dünyasının hitlerine yep yeni yorumlar getiren dj Macit Kimyacı, Pazar geceleri “Retro Sunday” konseptiyle MOMO’nun müziklerine yön veriyor.

Sürpriz isimlerin de dj kabininde yer aldığı MOMO her hafta benzersiz konseptlerle unutulmaz partilere ev sahipliği yapıyor. MOMO, sezon boyu kabininde İstanbul gecelerinin ve çok konuşulan partilerin müziklerine yön veren Discolog, Cem Daniel Baltacıoğlu ve Doğuş Cihan gibi isimleri ağırlıyor.

BU SEZON ERHAN SEVEN'E EMANET

Eğlenceli partileri ve keyifli müzikleriyle Alaçatı’nın favori buluşma noktası olan MOMO’nun işletmesi de, bu yaz gece hayatının tanınan ismi Erhan Seven’e emanet.

Erhan Seven benzersiz konseptlerle hazırladığı MOMO partileri ve kabinde ağırladığı ünlü isimlerle eğlence dünyasının çıtasını yukarı taşıyor.

Burak Beşer’in hayat verdiği MOMO, renkli partileri, eşsiz kokteylleri, özgün konsepti ve yeni sezon sürprizleriyle haftanın her günü 18.00 – 04.00 saatleri arası, zamanını değerli kılmak ve doyasıya bu yazın tadını çıkarmak isteyenleri bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.