"Alaçatı Ot Festivali" dopdolu geçecek!
Altın Yunus Çeşme Resort & Termal Otel, 10. kez düzenlenen ‘’Alaçatı Ot Festivali’’ne özel olarak hazırlanmış menüleriyle misafirlerini bekliyor.
Çeşme’ye festival için gelecek katılımcılara yönelik hazırlanan menüde misafirlere birbirinden lezzetli Ege Otları sunulacak. Bu yılın tema bitkisi “Pazı" olan festival için “Zeytinyağlı Pazı Sarması” misafirlere lezzet şöleni yaşatacak.
Ayrıca, otel misafirleri dışında festival katılımcıları da bu lezzetleri denemek için Ali Şef’in yaptığı ‘’Ot Festivali’’ temalı yemeklerden tadabilme imkanı bulacaklar. İçerisinde Ege otları, bakla, enginar, arapsaçı, rezene ve şevketibostan gibi yöresel lezzetlerin yer aldığı yemekler ile hazırlanan menüler Altın Yunus’ta tüm misafirleri bekliyor.
Ayrıca, Altın Yunus Oteli içerisinde otların ve yöresel yemeklerin satıldığı stand festival süresince açık olacak.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.