Alaçatı'da eşsiz tatil keyfi

Alaçatı'da eşsiz tatil keyfi

Sarı Gelin Butik Otel, aile sıcaklığında eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor.

İzmir’in tanınmış iş kadınlarından İpek Değirmenci’nin kızı Çağla Değirmenci’nin ilk görüşte hayran olduğu ve işletmesini devraldığı Sarı Gelin Butik Otel, kısa sürede aile sıcaklığında tatil yapmak isteyenlerin Alaçatı’daki evi oldu. Birbirine bitişik üç yapıdan oluşan 15 odalı Sarı Gelin Butik Otel, dingin ve huzurlu bir lokasyonda yer almasına karşın Alaçatı’da gece hayatının merkezi konumundaki Hacımemiş Mahallesi’ne olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. Üniversitede Alman Dili ve Edebiyatı eğitimini tamamlayan ancak iş hayatına turizm sektöründe başlayan Çağla Değirmenci iş görüşmesi için gittiği Alaçatı’da Sarı Gelin’i gördükten sonra kendi otelini işletmeye karar verdi. Annesi İpek Değirmenci’nin de desteğiyle oteli devralan Çağla Değirmenci kısa sürede başarılı bir girişimcilik hikayesine imza attı.   

Otantik dekoruyla Sarı Gelin Butik Otel’de Alaçatı’nın ruhunu içinizde hissedeceğinizi dile getiren Çağla Değirmenci, “Selçuk Yaşar’ın desteğiyle 17 yaşında Altınyunus’ta çalışmaya başladığımdan beri böyle bir hayalim vardı. Küçük bir otelim olsun kendim işleteyim istiyordum. Yakaladığım bu fırsatı değerlendirmek istedim. Sezona kışın başlamamızın avantajları oldu, oteli kendi istediğimiz gibi düzenleyip keşfetme imkanımız oldu. Misafirlerimizle birlikte sobamızı kurduk, üzerinde kestane kavurduk. Sıcaklığı misafirlerimizle birlikte yaşadığık, bu doku insanların çok hoşuna gitti. Sıcaklığı misafirlerimizle birlikte yaşadık. Kışın kalan misafirlerimiz yazın da gelmeye başladı. Hatta odalara isimlerini verdiler. Şimdi daimi misafirlerimizin kendi odaları var” dedi.

Otelin ana binasının tarihi Rum yapısı olduğunu ve hiçbir değişiklik yapmadıklarını ifade eden Değirmenci, “Otelimizde ahşap ve taştan oluşan 2 suit, 5 standart ve 8 balkonlu odamız var. Odalarımızın tamamı çift kişilik ama yatak ilave edebiliyoruz.  25 metreden 70 metrekareye kadar odamız var. Rahatsızlık vermeyecek evcil hayvanları kabul ediyoruz. Önümüzdeki süreçte havuzlu bir otel de açmayı planlıyoruz. Aslında işe başlarken 15 odanın bize fazla gelebileceğini düşünmüştüm ama geldiğimiz noktada yeterli olmadığını gördüm” şeklinde konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.