Alaçatı'da Hande Yener rüzgarı!

Alaçatı'da Hande Yener rüzgarı!

Popüler tatil destinasyonu Çeşme’nin gözde mekanlarından The Beach Alaçatı’da sahne alan Hande Yener, Hakkan Akkaya’ya, “Madonna’yı, Lady Gaga’yı giydirdin ama ilk beni giydirdin” dedi.

Ünlü sanatçı Hande Yener, Çeşme’nin popüler mekanı The Beach Alaçatı’da sahne aldı. Yener’i dinlemeye gelenler arasında ünlü modacı Hakan Akkaya da vardı. Hande Yener, Hakan Akkaya’ya, “Madonna, Lady Gaga gibi dünya starlarını giydirdin ama ilk beni giydirdin” dedi. İkilinin şakaları konseri dinlemeye gelenleri gülmekten kırdı geçirdi.

Hande Yener, Çeşme’nin gözde mekanı The Beach Alaçatı’da happy hour konseri verdi. Yener, dolup taşan mekanda sevilen parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Kendisini dinlemeye gelen Hakan Akkaya ile sahneden sık sık şakalaşan Hande Yener, “Madonna, Lady Gaga gibi dünya starlarını giydirdin. Ama ilk beni giydirdin” dedi. Yener’e DJ kabininde oğlu Çağın Kulaçoğlu eşlik etti. Konseri dinlemeye gelenler, Hande Yener için, sosyal medya hesaplarından, “Pop müziğin Kraliçesi” yorumunu yaptı.

hande-yener-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.