Alaçatı’nın ruhuna uygun otantik tatil

Alaçatı’nın ruhuna uygun otantik tatil

Rahmi Güner, Çiprika Butik Otel’de Alaçatı’nın ruhuna uygun otantik tatil yapmak isteyenlere eşsiz bir tatil deniyimi sunuyor.

Alaçatı’da doğup büyüdüğü evi bundan 10 yıl önce doğal yapısını bozmadan butik otele dönüştüren çeyrek asırlık turizmci Mehmet Hilmi Güner’den bayrağı devralan Rahmi Güner, Çiprika Butik Otel’de Alaçatı’nın ruhuna uygun otantik tatil yapmak isteyenlere eşsiz bir tatil deniyimi sunuyor.
 
Çiprika’da Alaçatı’nın doğal kültürüne uygun işletmecilik anlayışından taviz vermeden misafirlerini ağırladıklarını söyleyen Rahmi Güner, “11 yıldır doğal formumuzu koruyoruz. Misafirlerimiz bizi bu otantik yapımızdan dolayı tercih ediyorlar” dedi. 8 odalı bir butik otel oldukları için zaman zaman konaklama taleplerine olumlu yanıt veremediklerini belirten Güner, “Biz Alaçatı’da gerçek anlamda bir pansiyon konseptiyle hizmet etmeye devam edeceğiz. Daha fazla para kazanmak için evimizin ve bahçemizin doğal yapısını bozmak gibi bir niyetimiz yok. Misafirlerimiz küçük, samimi ve kaliteli hizmet anlayışımız nedeniyle Çiprika’yı tercih ediyorlar” diye konuştu.
 
Çeşme’de sezon uzamalı
 
Çiprika’da konuklara sadece kahvaltı servisi verildiğini belirten Güner, amaçlarının Alaçatı’nın dokusunu korumak ve paylaşıma katkı sağlamak olduğunun altını çizdi. Güner; “Biz müşteriyi otele hapsetmiyoruz. Müşteri çarşıya gidiyor. Oradaki restoranlarda yemek yiyor. Dönüşünde alışverişini yapıyor. Alaçatı’nın sokaklarını geziyor. Alaçatı’yı yaşıyor” şeklinde konuştu. Güner, bayrağı devraldığı duayen turizmci ve Çiprika’nın kurucusu babası Mehmet Hilmi Güner ve annesi Esma Güner’in de desteğiyle konuklarına eşsiz bir tatil deneyimi sunduklarını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.