Alaçatı’nın yeni simgesi: The Beach Alaçatı

Alaçatı’nın yeni simgesi: The Beach Alaçatı

Atilla Araç’ın işletme sahibi olduğu The Beach Alaçatı’nın açılışı ünlü influencer Ümit Karalar host’luğunda gerçekleşti.

Alaçatı’nın Unique Bölgesi’nde bu sene hizmete giren ve Atilla Araç’ın işletme sahibi olduğu The Beach Alaçatı, yaz dönemi açılışını ünlü influencer Ümit Karalar host’luğunda yaptı. Açılışa kalabalık bir müşteri kitlesinin yanı sıra popçulardan Pınar Aylin ve Çağla, oyuncu Aslı Saçar, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, moda yazarı Ümit Temurçin gibi isimler katıldı. Mekana gelen konuklar önce denizin ve güneşin tadını çıkarırken, sonrasında düzenlenen after party’de DJ müzikleriyle coştu. İkinci kez nikah masasına oturduğu eşi Gökhan Çıra’nın Sapanca’da otelde olduğunu söyleyen Ciğerci, “Eğlenmek için Çeşme’yi, dinlenmek için de Bodrum’u tercih ediyorum. Bu yaz bol bol denize girebilmek için 15 kilo verdim. Günde 1 öğün yemek yiyorum. Aralıklı oruç tutuyorum ve sürekli yürüyorum. Artık kendimi daha iyi hissediyorum” açıklamasını yaptı.

selin-cigerci-2.jpg

Mykonos sahillerini aratmayan atmosferiyle yazın yeni gözdesi olmaya aday The Beach Alaçatı misafirlerinden büyük beğeni topladı. Sushi Bar ve Starbucks, Magnum Store gibi detaylarının yanında, Dünya mutfağından eşsiz tatları ve etkinlikleri ile de misafirlerine unutulmaz bir yaz yaşatmaya hazır.

The Beach Alaçatı, özel locaları, “happy hour” partileri, etkinlikler, DJ performanslarının yanında dev isimlerin sahne alacağı konser alanı ile de kaliteli eğlenceyi misafirlerine sunacak. Su sporlarından, özel beach aktivitelerine kadar her türlü detay The Beach Alaçatı’da düşünülmüş. Mekan tasarımıyla da göz dolduran The Beach Alaçatı’nın İşletme Sahibi Atilla Araç, “The Beach Alaçatı’da Ege Denizi’nin masmavi güzelliğinde misafirlerimizin kendilerini özel hissetmeleri için her detayı düşündük. 2022 yaz sezonunda Alaçatı’da sizleri bekliyoruz.” dedi.

umit-karalar.jpg

Sanatsal tasarımıyla misafirlerinin beğenisini toplayan The Beach Alaçatı, masmavi denizin ortasında kollarını açmış konuklara selam veren çarpıcı heykel tasarımı ile kalıplara sığmayan tatil özgürlüğü sunuyor.

the-beach-alacati.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.