Alara Kaya'dan samimi açıklamalar!

Alara Kaya'dan samimi açıklamalar!

Alara Kaya, "Aslında İstesem Drama Yaratabileceğim Şeyler Var ama Bunu Tercih Etmiyorum!" açıklamasını yaptı.

Güzel model Alara Kaya, 20 Haziran 1991 tarihinde bir yaz gününde dünyaya geldi. 1.71 cm boyunda ve 58 kg ağırlığında olan çekici model, son zamanlarda popülaritesi artan bir ünlü olmasına rağmen genç yaşından beri izleniyor ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Alara Kaya İkizler burcudur ve Fenerbahçe taraftarıdır. Nefes kesen güzelliğiyle göz kamaştıran bir model olan Alara Kaya, küçük yaşta modellik yapmaya başladı.

Ünlü Manken Alara Kaya hayatı ve kendisi ile ilgili demeçler verdi:

“Mükemmel bir hayatım yok ve bence hayatımda her şey çok yolunda ve mükemmel gidiyor diyen insan yalan söylüyordur. Herkes gibi biz mankenlerin de hastalıklarımız ve üzüntülerimiz var. Elbette ben sadece her şeyi peri masallarına dönüştürmeye çalışan bir insanım. Öyle hissetmeyi ve pozitif olmayı daha çok seviyorum. Ben özünde bir Polyanna'yım. Başıma gelen tüm kötü şeylerin parlak tarafını nasıl göreceğimi biliyorum ve bu durumdan fazlasıyla memnunum” dedi.

whatsapp-image-2022-02-13-at-12-08.jpg

“Hayatımda çok fazla drama yok. Aslında istesem drama yaratabileceğim şeyler var ama bunu tercih etmiyorum. Yaptığım hatalarla da aram iyidir. Fazla yıpranmamak için hatalara aşina olmaya çalışıyorum. Bana göre cesur olmalı ve risk almalıyız. Sürekli hata yapsak bile risk almaya devam etmeliyiz.”

“Böyle düşünmemin sebebine gelince hatalarımdan sürekli ders çıkarıyorum. Beni daha güçlü yapıyorlar. Bu şekildiğimi düşündüğümü söylediğim zaman arkadaşlarım, “Sen Polyanna’sın” diyorlar. O yüzden sürekli bu şekilde pozitif olmaya da çekinir oldum” diye ekledi.

Karakteri ve alışkanlıkları ile de demeçler veren Alara Kaya bazı söyledikleri ile şaşırttı:

“Adaletsizlik dayanamayacağım bir şeydir. Çünkü hayatım boyunca o kadar çok kişi üzülmesin diye hareket ettim ki, "Yanlış anlamasın, kırılmasın" diye o kadar uğraşıyorum ki, insanlar anlamadığında ve haksızlık yaptığında, daha önce söylediğim pozitifliğimden eser kalmıyor.”

“Arkadaşlarım genelde diyetimi hiç bozmadığım için çok şikayet ediyorlar. Bir yere gittiğimiz zaman sürekli diyetimi düşünerek "bunu yemem, onu yemem" diyorum.”

Alara Kaya hafızası ve burcuyla alakalı da konuştu:

“Hafızam felaket derecede kötüdür. Bu yüzden asla yalan söyleyemem. Pembe yalanlar söylesem bile hep yakalanırım. Bunu anladığım zamandan itibaren, düşündüğüm her şeyi söylem”eye karar verdim. Şu anda bir şeyi istemiyorsam, özgürce "istemiyorum" derim” dedi.

“Ben ikizler kadınıyım, İkizler kadınının en iyi özelliği pratik ve hızlı olmasıdır. Bunlar bana tamamen uyuyor. Ayrıca zorluklara mantıklı çözümler üretip, çeşitli sorunları kolayca çözebilirim. Ayrıca sosyal hayatımda burcumla uyumlu olarak her zaman mutluluk saçarım” diye ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.