Alaşehir MABEM’de Hedefler Yüksek

Alaşehir MABEM’de Hedefler Yüksek

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla Alaşehir’de hayata geçirdiği MABEM’e ziyarette bulundu.

Burada, MABEM öğretmenleri ile bir araya gelen Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, elde edilen başarılardan dolayı öğretmenlere teşekkür ederek, 2018-2019 eğitim öğretim döneminde de MABEM’den büyük başarılar beklediklerini söyledi.     

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, Alaşehir’de gerçekleştirdiği personel buluşmasının ardından MABEM öğretmenleri ile bir araya geldi. Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ve MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu’nun da bulunduğu ziyarette öğretmenlere seslenen Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, geçtiğimiz yıllarda elde edilen başarılardan dolayı teşekkür etti. 19 öğretmen ve 684 öğrenci ile MABEM’in Alaşehir’de büyük başarılar hedeflediğini belirten Genç, 2018-2019 eğitim öğretim döneminin de zirvede tamamlanacağından şüphesinin olmadığını dile getirdi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.