Alba’dan İhracat Tavsiyesi

Alba’dan İhracat Tavsiyesi

Alba: “İhracat için uluslararası fuarlara katılmalıyız”

Gıda üretim sektörünün tüm aşamalarını aynı çatı altında toplayan Türkiye’nin ilk ihtisas fuarı FOTEG İstanbul, 16-19 Mart 2017 tarihleri arasında 13’üncü kez kapılarını misafirlerine açacak. Gıda üretim sanayine hizmet veren en eski ve tek uluslararası ihtisas fuarı FOTEG İstanbul, katılımcı ve ziyaretçilerini sektörün en verimli platformunda 4 gün süreyle bir araya getirecek. Gıda İşletme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı’nın gıda sektörünün en önemli fuarları arasında yer aldığını ifade eden İzmir İtalyan Ticaret Odası Başkanı Pietro Alba, Ege Bölgesi’ndeki sektör temsilcilerinin de fuara katılım göstermesi gerektiğini söyledi. 


13. kez yapılıyor
FOTEG İstanbul’un, bu yıl 13’üncü kez gıda işleme teknolojileri sektörünün profesyonellerini bir araya getireceğini açıklayan Alba, “Fuarda makine ekipmanları, teknoloji, ürün ve hizmetlerini sergileyen yüzlerce katılımcı firmanın farklı ülkelerden temsilcileri gelecek.  Sektörden on binlerce profesyonel kişi fuarı ziyaret edecek. Ziyaretçilerin büyük bir kısmı da yurtdışından gelen misafirlerden oluşacak. FOTEG Fuarı yurt dışına açılma noktasında firmalar açısından önemli bir kapı. Uluslararası fuarlar ihracat yapma olanaklarını sunan etkili organizasyonlardır” dedi. 
 

Uluslararası onaya sahip
Gıda ambalajlama, gıda katkı maddeleri, unlu mamul teknolojileri, gıda güvenliği ve hijyen alanlarında ürün ve hizmetler sunan yerli ve yabancı firmalara kendilerini tanıtma, yeni iş bağlantıları kurma ve yeni pazarlar yaratma anlamında hizmet veren FOTEG İstanbul, 2002 yılından beri gıda sektörüne katkıda bulunuyor. Ayrıca FOTEG İstanbul, Dünya Fuar Endüstrisi Birliği UFI Onaylı Fuar (UFI Approved Event) sertifikasına sahip bir etkinlik olarak önemli bir değere sahip.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.