Aldattığını Kabul Etti!

Aldattığını Kabul Etti!

'Kertenkele' dizisinde oynayan Ahmet Kayakesen'den, kendisini rol arkadaşı Yazmeen Baker ile aldattığı iddiasına çarpıcı açıklamalar

'Duymayan Kalmasın' programına telefonla bağlanan Yazmeen Baker, "Böyle bir aldatma olayı olmadı. Dizinin çekimleri şehir dışında gerçekleştiği için yapımcı bize bir otel kiraladı. Ahmet Kayakesen’le birlikte bu otelde kaldık. Kayakesen’e diziyle ilgili mesajlar attım. Burcu Binici’nin konuyu abarttı. Binici bana telefon açtı, hatta sevgilisi Kayakesen’in yüzünü tırmaladı" dedi.

Baker’in bu açıklamalarının ardından canlı yayına bağlanan Burcu Binici, 10 yıldır oyunculuk sektöründe olduğunu ve bu piyasada herkesin kendisini tanıdığını söyledi.

Programın sunucuları Deniz Akkaya ve Seren Serengil’in Baker’in açıklamalarını hatırlatması üzerine Binici, "Özellikle tırmalama olayına çok şaşırdım. Ahmet aralarında bir ilişki olduğunu kabul etmesine rağmen bu hanımefendi neden hala bu şekilde konuşuyor anlamak mümkün değil. Yaşananlardan dolayı rahatsızım. Aldatılma olayını sosyal medyadan açıkladıktan sonra aralarında ünlü isimlerin de olduğu pek çok kadından destek mesajları aldım" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.