Alessandro Safina, Çeşme’de konser verdi

Alessandro Safina, Çeşme’de konser verdi

Alessandro Safina, sokak hayvanları yararına Çeşme'de konser verdi.

Çeşme Belediyesi’nin katkılarıyla, Çeşme Alaçatı Doğa ve Hayvanseverler Derneğince (ÇESAL) organize edilen konserde, İzmir Filarmoni Orkestrası ile sahne alan Safina'ya usta arp sanatçısı Victor Espinola eşlik etti. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Çeşme’de artık hayvan dostu bir belediye başkanı var. Patili dostlarımız için Çesal ile el ele çalışmaya devam edeceğiz. Ünlü İtalyan tenor Alesssandro Safina’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

dunyaca-unlu-tenor-safina-patili-dostlar-yararina-cesmede-konser-verdi!-(6).jpg
Dünyaca ünlü İtalyan pop tenor Alessandro Safina ve Arp sanatçısı Victor Espinola, sokakta ve barınaktaki sahipsiz hayvanlar yararına Çeşme’de konser verdi.  Çeşme Belediyesi’nin katkılarıyla Çeşme Alaçatı Doğa ve Hayvanseverler Derneği(ÇESAL) tarafından sahipsiz hayvanlar yararına gerçekleştirilen konserde Alessandro Safina ve Arkadaşları, İzmir Filarmoni Orkestrası eşliğinde sahne aldı. Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konser gelirinin tamamı Çeşme’deki sahipsiz hayvanlara aktarıldı.

dunyaca-unlu-tenor-safina-patili-dostlar-yararina-cesmede-konser-verdi!-(4).jpg

İzmir Filarmoni Orkestrasından 45 kişilik bir grubun da sanatçılara eşlik ettiği bu muhteşem konser izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Çeşmelilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Safina ayakta alkışlandı. Konserde konuşma yapan Safina, sokak hayvanları yararına düzenlenen gecede sahne almaktan onur duyduğunu belirterek katkı sağlayanlara teşekkür etti. 

dunyaca-unlu-tenor-safina-patili-dostlar-yararina-cesmede-konser-verdi!-(8).jpg

“Çeşme’de hayvan dostu bir belediye başkanı var”

Konserde Alessandro Safina’ya çiçek vermek için kürsüye çıkan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran“Çeşme halkı adına, bugün, bu konserin parçası olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Ümit ediyoruz ki bu duyarlılık, bu bilinç Çeşme’de artarak büyüyecek. Çeşme’de artık hayvan dostu bir belediye başkanı var. Patili dostlarımız için Çesal ile el ele çalışmaya devam edeceğiz. Hayvan barınağımızı geçen hafta yenilemeye başladık, yakında siz Çeşmelilerin hizmetine sunacağımızın müjdesini vermek istiyorum. Bunun yanı sıra Ilıca’da Çeşme Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakım ve Tedavi Merkezimizi faaliyete geçiriyoruz. Kısırlaştırmalarımız çok hızlı gidecek. Biz kartopu gibi hep beraber büyüyeceğiz. Ünlü İtalyan tenor Alesssandro Safina’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.