Ali Aslan: "Sorunları biz çözeceğiz"

Ali Aslan: "Sorunları biz çözeceğiz"

Cumhur ittifakı ve AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, kaya parçaların koparak bazı evlere zarar vermesi sonucu mağdur olan Çiçek mahallesindeki vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, geçtiğimiz günlerde kaya parçalarının koparak bazı evlerin zarar gördüğü   Çiçek Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Aslan bölgede incelemelerde bulundu. Bir çok kez Bayraklı Belediyesi’ne durumu bildirdiklerini ve sonuç bulamadıklarını belirten mahalle sakinleri Ali Aslan’dan destek istedi. 

“DEVLETİMİZ, VATANDAŞIMIZIN YANINDA…”

Evlerini boşaltmak zorunda kalan vatandaşlarla görüşerek, istek ve taleplerini dinleyen Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan “Devletimiz, her zaman halkımızın yanında. İlçemizin bazı bölgelerinde buna benzer mahallelerimiz var. On yıldır Bayraklı Belediyesi bu bölgelere hiçbir işlem yapmadı. Biz göreve geldiğimizde bu bölgelere sahip çıkacağız. Ne gerekiyorsa vatandaşlarımızla görüşerek daha modern bir Bayraklı için en kısa zamanda kentsel dönüşüm projemizle sorunları birlikte çözüp, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.