Ali Babacan, "Millet sözünü ilk seçimde söyleyecek"

Ali Babacan, "Millet sözünü ilk seçimde söyleyecek"

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, iktidarı eleştiren bir vatandaşla konuşmasında “Seçimlerde gidecekler inşallah. Bu seçimde değişiyor. Sıkıntıların çok olduğunu biliyoruz. İlk seçimde millet sözünü söyleyecek ve düzelecek. İlk seçimde değişecek” dedi.

Ankara Güdül’de vatandaşlarla sohbet eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile karşılaşan bir vatandaş iktidardan şikâyet etti. Vatandaş, “Çocuklarımız bolluğa alıştı başkanım. Bu çocukların hali ne olacak? İnsanlar ölüyor. Karı koca birbirini öldürüyor. Cinayetler çoğaldı. 250 lirayla geldim, iki tane çantayla dönüyorum. Ben çocuğumu doktora götüremiyorum. Adam saltanat sürüyor saraylarda. Böyle bir şey olamaz” diye Babacan’a dert yandı.

Babacan bu sözleri, “Seçimlerde gidecekler inşallah. Bu seçimde değişiyor. Sıkıntıların çok olduğunu biliyoruz. İlk seçimde millet sözünü söyleyecek ve düzelecek. İlk seçimde değişecek” diye yanıtladı.

babacan-f1zm-cover-jpg.webp

‘Milletin tarım yapacak hali yok’

Vatandaş, Babacan’a “Millet köyüne dönsün diyor, millet ne yapacak köyde?” diye de sordu. Babacan, vatandaşa “Köyde tarım yapsın istiyorlar ama milletin tarım yapacak hali yok. Gübre alamıyorlar, mazot alamıyorlar” diye karşılık verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.