Ali Babacan, "Seçime kadar sabır"

Ali Babacan, "Seçime kadar sabır"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan İskenderun’da halkla bir araya geldi. Esnaf, işçi memur ve emeklilerin dertlerini sokakta dinleyen Babacan, "Seçime kadar sabır. Seçim günü DEVA’nın, damlanın altına evet diyeceksiniz. Gerisini biz hallederiz" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Mührü damlanın altına basın, gerisi bizde:

“Güven olacak ki ekonomi büyüsün. Ekonomi daha çok büyüyünce de iş imkanı açılacak. Gerçek enflasyonu siz çok daha iyi biliyorsunuz. Devletin açıkladığı 73,5. Ülkenin durumu o kadar kötü ki, demokrasi içinde düzeltmek de siyasetle mümkün. Biz kolları sıvadık. Deva Partisi’ni kurduk, başladık çalışmaya. Seçime kadar sabır. Seçim günü DEVA’nın, damlanın altına “evet” diyeceksiniz. Gerisini biz hallederiz.“

ali-babacan-deva-partisi.jpg

‘Artık yaşamak bile istemiyoruz’

Dikkat çekici diyalogların yaşandığı sohbetlerde vatandaşlardan biri Babacan’a psikolojilerinin bozulduğunu söyleyerek, “Başkanım kurtarın bizi. İnanın artık yaşamak bile istemiyoruz. Sizden ricam birlik olun, ne olur, bunu devirin. Bir kilo patates olmuş 10 lira. Benim eşim çok şükür çalışıyor mecburen. Yoksa geçinemeyiz” diye konuştu. Bir esnafsa Babacan’a artan maliyetler karşısında zorlandıklarını söyledi.

‘Ben AK Partiliydim, şimdi asla’

Alışveriş için pazara çıkan emekli bir çift de Babacan’a dert yandı. Babacan’ın nasıl olduklarını sordukları emekli bir çift, “Pazar sepetimize bakın. Emekliyiz. Nasıl iyi olabiliriz? İlaçlardan kesiyorlar, eczaneden. Hastanede yatıyoruz kesiliyor. Bankalar kesiyor. Eşim de kalp hastası. Maaş gittikçe düşüyor. Alım gücümüz hiç yok. Açıkça söyleyeyim. Ben AK Partiliydim. Ama şimdi asla.” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.