Ali Kuşcan: Yalancıdan başkan olmaz!

Ali Kuşcan: Yalancıdan başkan olmaz!

Can Radyo'da Gökhan Kafalı ile Ege'nin Gündemi programına konuk olan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Eski Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kuşcan, Başkan Celil Anık'ın iddialarına "Yalancıdan başkan olmaz" sözleriyle sert yanıt verdi.

25 Eylül tarihinde Ali Kuşcan'ın bir programda söyledikleri üzerine İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Eski Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kuşcan'ı algı operasyonu yapmakla suçlaması üzerine Kuşcan'dan Anık'a yanıt gecikmedi.

Can Radyo'da Gökhan Kafalı ile Ege'nin Gündemi Programından satır başları şöyle:

Odanın nasıl kurulduğunu bilmeyenler için bir açıklama yaptım. Seyfi Özgüzel bu odayı yoktan var etmiş. Esnafa bir kimlik kazandırmış. Bunun yanında Hatay'daki lokal binamızı almış. Kamp yerimizi almış. Bunları sıfırdan yapmış. Daha sonra Sedat Öner dümene geçmiş. 20 yıla yakın başkanlık yapmış. 5 tapunun üzerine 15 tapu daha almış. Esnafın sorunları üzerine çalışmalar yapmış bir başkanımız. Celil Anık ise odanın 50 yıllık birikimini mirasyedi gibi teker teker satmış. Kampın yüzde 35i bizim yüzde 65i kimiz. Satmadım diyor kamp orada duruyor diyor. Alan kişi torbasına koyup götürecek değil ya. Tapu dairesine gidelim bakalım bu tapular kimin üzerine.

1.jpg

"Çeşmealtı Kampı şoför esnafı için önemli bir değerdi"

11 yıl Çeşmealtı Kampında kamp müdürlüğü yaptım. Orası bizim esnafımızın gözbebeği. Burada şoför esnafı yorgunluğunu cüzi bir fiyatla kalıp atabiliyordu. Örneğin, dışarıda 2 gün kalıp verdiğiniz parayla orada 15 gün kalabiliyordunuz. Orası şoför esnafının kaynaşmasını sağlayan bir çimentoydu. Orası şoför esnafı için bir değerdi. Ben 25 Eylül tarihli programda bunları anlattım. Celil Anık'ın bu mirasları son 16 yılda bir mirasyedi gibi nasıl sattığını anlattım. Benzin istasyonunu, Şaraphanedeki arsayı, yedek parça hizmetlerini taşerona ve bu taşerona esnafın üzerinden para kazandırdığını anlattım. Esnafımızın bu gerçekleri bilerek bilinçli bir şekilde oy kullansın istiyorum.
Yalancıdan başkan olmaz

Celil Anık bana algı operasyonu yapıyorsun diyor. Ben Celil Anık'la aynı masada 14 yıl yol arkadaşlığı yaptım. Bana esnafın önünde tepeden bakar bir üslup takınmasını kabul etmiyorum. Ben bunu bir kayıkçı kavgasına çevirmeden düzgün bir üslupla esnafımıza anlatıyorum. Bu kullandığı üslup yanlış. Benim anlattıklarım yalansa yalan de, doğru ise sen yalan söylüyorsun de. Benim algı operasyonu yapmadığımı bu geçmişte çıkardığımız dergiler ispatlıyor. Anlamını bilmediğin kelimeleri kullanma. Anlamını bilip de kullanıyorsan ben seni yalancısın derim. Yalancıdan başkan olmaz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum