Ali Mahir Başarır, Karşıyaka'da imza günü düzenledi!

Ali Mahir Başarır, Karşıyaka'da imza günü düzenledi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Karşıyaka Kırmızı Kedi Kitabevi’nde 'Beşli çete' kitabı için imza günü düzenledi.

Nilda Altın- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, 'Beşli çete' olarak bilinen şirketlerin aldığı ihalelerdeki şaibeleri kaleme aldığı ve Beşli Çete ismini taşıyan kitabını, Karşıyaka Kırmızı Kedi Kitabevi’nde İzmirliler için imzaladı. İmza gününe, CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erden Kılıç, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin, CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları Görkem Duman ve Ahmet Yıldız, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından katıldı.

fonrggsxmaihowa.jpg

Başkan Batur, imza gününe ilişkin açıklamasında "CHP PM Üyemiz Ali Mahir Başarır’ın Türkiye ekonomi tarihine ışık tutan “Beşli Çete” kitabının imza günü, Kıbrıs Şehitleri Caddemizde, Kırmızı Kitap Evi'nde gerçekleşti. Adıma imzaladığı kitabı için PM Üyemiz Ali Mahir Başarır’a teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

fonrokwwuaaqtf5.jpg

Başkan Engin, paylaşımında "Mersin milletvekilimiz ve Parti Meclis üyemiz Ali Mahir Başarır'ın "Beşli Çete" kitabının Konak’taki Kırmızı Kedi Kitabevi’nde gerçekleştirilen imza gününe katıldım. Bu değerli kitabını bizim için imzalayan Kıymetli Başarır’a teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

fons-vuxiaazwkc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.