Ali Mamak'tan Eğitim ve Öğretim yılı mesajı!

Ali Mamak'tan Eğitim ve Öğretim yılı mesajı!

İzmir Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (İSTOK) Dönem Başkanı Ali Mamak, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı nedeniyle bir mesaj paylaştı. 

Başkan Mamak mesajında şunları bellirtti;

Ebu'd-Derda radıyallahu anh anlatıyor: "Peygamberimiz (s.a.v)'ın şöyle dediğini işittim: "Kim bir  ilim öğrenmek için bir yola süluk ederse Allah onu cennete giden yollardan birine dâhil etmiş  demektir. Melekler, ilim talibinden memnun olarak kanatlarını (üzerlerine) koyarlar. Semavat  ve yerde olanlar ve hatta denizdeki balıklar âlim için istiğfar ederler. Âlimin abid üzerindeki üstünlüğü dolunaylı gecede kamerin diğer yıldızlara üstünlüğü gibidir. Âlimler peygamberlerin varisleridir. Peygamberler, ne dinar ne dirhem miras bırakırlar, ama ilim miras bırakırlar. Kim  de ilim elde ederse, bol bir nasib elde etmiştir."

Ebu Davud, İlm 1, (3641); Tirmizi, İlm 19, (2683); İbnu Mace, Mukaddime 17, (223).

Kıymetli veliler değerli öğrenci kardeşlerim Dünyamızın Covid 19 ile mücadele ettiği bir dönemde gerek uzaktan gerekse fiziki mesafeye uyarak başlayacak olan eğitim öğretim yılında Efendimiz (sav) ögütleri ışığında başta ülkemiz ve dünyamızın geleceği için başarılar diliyorum.  2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılının öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diler; tüm eğitim camiasına sağlık, mutluluk ve başarı temenni ederim. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.