Aliağa’da 10 yıl hapis cezasıyla aranan firari yakalandı

Aliağa’da 10 yıl hapis cezasıyla aranan firari yakalandı

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Aliağa’da düzenledikleri operasyonla hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisini yakaladı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, emniyet ve asayişin sağlanması ile suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında cezaevi firarisi S.D.'nin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince firarinin kaçış güzergâhlarına yönelik gerçekleştirilen operasyon sonucunda, S.D. isimli şahıs aynı gün yakalandı.

1111.jpeg

Yapılan incelemede, yakalanan şahıs hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Şüphelinin işlemlerinin Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda sürdüğü bildirildi.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, kamu düzeni ile genel emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.