Aliağa'da indirim protokolü imzalandı!

Aliağa'da indirim protokolü imzalandı!

Aliağa’daki meslek odaları, üyelerinin istifade edebilmesi için ilçede bulunan Hampton By Hilton Aliağa Oteli ile indirim protokolü imzaladı.

Aliağa Ticaret Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Hampton By Hilton Aliağa Oteli arasında indirim protokolü imzalandı.

ALTO binasındaki protokol törenine Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka, İMEAK DTO Aliağa Şubesi Başkan Yardımcısı Ufuk Yıldırım, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Berk, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yiyitalp, İzmir Mühendislik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Manav, Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Sezen Gürgen ile Hampton By Hilton Aliağa Oteli Müdürü Funda Saka katıldı.

Aliağa’daki meslek odaları üyelerine yüzde 10 ila 15 oranında indirim

Aliağa’daki meslek odaları üyeleri imzalanan indirim protokolü kapsamında Hampton By Hilton Aliağa Oteli’nde konaklama, açık büfe kahvaltı, a la carte restoran ile toplantı, düğün, nişan, kına ve sünnet gibi organizasyonlardan yüzde 10 ila 15 oranında indirimli olarak faydalanabilecekler.

Ertürk: “Üyelerimizin bütçelerine katkı sağladığımız için mutluyuz”

İmzalanan protokol ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, üyelerinin her alandaki ihtiyaçlarını karşılamalarında destek olmak için çeşitli indirim protokolleri imzaladıklarını söyledi. Başkan Ertürk, “Hampton By Hilton Aliağa Oteli ile imzaladığımız protokol ile üyelerimiz otelin birçok imkânlarından fiyat bakımından avantajlı hale geldiler. Bu tür anlaşmalar yaparak üyelerimizin bütçelerine katkı sağladığımız için mutluyuz” dedi.

Saka: “İndirim protokolünün üyelerimize güzel bir katkı sağlamasını diliyorum”

Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Saka’da, “İmzaladığımız bu protokolün hayırlı olmasını ve üyelerimize güzel bir katkı sağlamasını diliyorum” dedi.

Yıldırım: “Üyelerimizin faydasına olacak çalışmalarımıza devam edeceğiz”

Özel indirim sözleşmesini değerlendiren İMEAK DTO Aliağa Şubesi Başkan Yardımcısı Ufuk Yıldırım, “İMEAK DTO Aliağa Şubesi olarak Hampton by Hilton Aliağa Oteli ile yaptığımız üye özel indirim sözleşmesinin hayırlı olmasını diler, otel yönetimine teşekkür ederiz. Üyelerimizin faydasına olacak çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.


Yiyitalp: “Üyelerimizin menfaatine olan her türlü işbirliğini hayata geçirmeye çalışacağız”

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yiyitalp, protokolle ilgili olarak, “Bugün üyelerimiz için ilçemizin önemli otellerinden biri olan Hampton By Hilton Aliağa Oteli ile üyelerimiz için indirim protokolü imzalamış bulunmaktayız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da oda olarak üyelerimizin menfaatine olan her türlü işbirliğini hayata geçirmeye çalışacağız” açıklamasında bulundu.

Berk: “Güzel bir işbirliğine imza attığımızı düşünüyorum”

Üyelerinin işlerini geliştirmeleri için yaptıkları faaliyetlerin yanı sıra, sosyal ihtiyaçlarına dönük çalışmalar da yapmaya özen gösterdiklerini ifade eden Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Berk, “Öncelikle böyle önemli bir işbirliği için oda başkanlarıma ve otel yönetimine teşekkür ediyorum. Aliağa’daki odalar olarak çok iyi bir iletişimimiz var ve güzel bir işbirliğine imza attığımızı düşünüyorum. Protokolün üyelerimize faydalı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.